Houten garage

Lisse

Vanaf € 12.000

Deze houten garage is volledig gerealiseerd naar de wensen van de klant. De garage voorzien van een grote bergingsruimte. Ook heeft de garage een overkapping wat gebruikt kan worden als carport.

Product beschrijving

Breedtemaat: 900 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 350 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop geïmpregneerd rabat.
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: balklaag met daarop vellinghout en leien
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Aluminium

Plattegrond

In Zuid-Holland hebben wij in Lisse een beeldige garage gerealiseerd. De garage is voorzien van een grote opslagruimte. Dit komt omdat wij de beschikbare ruimte optimaal hebben benut. Naast de opslagruimte is er een overkapping. Deze kan worden gebruikt als carport.

Ook is de garage voorzien van een zadeldak. Het zadeldak geeft de garage een moderne en landelijke uitstraling. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit geïmpregneerd rabat. Doordat het geïmpregneerd is, is het zeer sterk, stabiel en recht. Doordat het weinig noesten heeft is het egaal wat het een schitterend geheel maakt. Het is duurzaam materiaal. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Ook is het onderhoudsarm wat veel kosten kan besparen.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.