Garage

Harskamp

Vanaf € 150.000

De beeldige garage is geheel gerealiseerd naar de wensen van de klant. De riante hoeveelheid ramen zorgen voor prachtig uitzicht over de omgeving. Ook is er ruimte om voertuigen naar binnen te zetten. Er blijft naast een voertuig genoeg opslagruimte over doordat er een zolder is gecreëerd. Kortom, een perfecte garage met genoeg ruimte.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 1600 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 550 cm
Wandbekleding: Douglas
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Houten garage Doornspijk

In Gelderland hebben we in de plaats Harskamp een prachtige garage gerealiseerd. Wat gelijk opvalt aan de garage is het zwarte hout in contrast met de witte kozijnen. Dat geeft het een schitterend geheel.

De garage is voorzien van een zadeldak. Door het zadeldak geeft het een landelijke look, iets wat de klanten graag wilden. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte. Ook dit was een wens van de klanten.

Aan de voor- en achterzijde zijn ramen geplaatst bij de punt van het dak. Dit geeft het een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat er genoeg daglicht naar binnen kan. Ook is er hierdoor beeldig uitzicht over de omgeving.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Douglas. Dit is een duurzaam houtsoort wat er voor een prachtige voor zorgt dat het weinig onderhoud vraagt. Douglas heeft een prachtige gele kleur waardoor het wat warmer oogt. Door de jaren heen kan het iets gaan verkleuren wat ook kleur zorgt. Daarnaast is het ook een sterk houtsoort en zitten er weinig knoesten in.

De kozijnen zijn voorzien van kunststof. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vraagt. Ook is het zeer duurzaam en gaat het tot ongeveer vijftig jaar lang mee. Kunststof kozijnen hebben een goede isolerende werking voor zowel de temperatuur als geluid.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.