Garage

Helenaveen

Vanaf € 70.000

Geheel naar de wensen van de klant hebben wij deze garage gerealiseerd. Het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de witte kozijnen. De landelijke uitstraling van de garage komt door het zadeldak. Doormiddel het zadeldak hebben wij een zolder gecreëerd in de garage. Zo is er extra opslagruimte.

Product beschrijving

Breedtemaat: 900 cm
Dieptemaat: 600 cm
Wandhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: Dumowood gemodificeerde gevelbekleding
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Keramische dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten garage Helenaveen

Een half uurtje rijden van de Duitse grens hebben wij in Helenaveen een schitterende garage gerealiseerd. het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de witte kozijnen. De garage is voorzien van een zadeldak. Het dak in combinatie met de ramen geven de garage een schitterende landelijke uitstraling. het voordeel van een zadeldak is dat het bestand is tegen hevige windstoten. ook heeft het een goede waterafvoer. Het zadeldak is voorzien van zwarte keramische dakpannen. Keramische dakpannen gaan langer mee en worden ook wel stormpannen of kleidakpannen genoemd. De dakpannen staan prachtig bij het zwarte hout. Hierdoor creëert het samen een geheel.

Ontwerp

Voor de gevelbekleding is DumoWood gemodificeerd hout gebruikt. Het voordeel van dit houtsoort is dat het zeer duurzaam is. Onze duurzame materialen hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van de garage.

De kozijnen zijn vervaardigd uit Hardhout. Dit is een zeer sterk houtsoort doordat het erg compact is. Ook is het een duurzaam houtsoort wat inhoudt dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Een ander voordeel is dat Hardhout tegen alle weersomstandigheden kan.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.