Houten garage

Ermelo

Vanaf € 34.995

Houten Garage Ermelo. Een landelijke houten garage met zwarte wanden en een rood dak. Zo werden de garages vroeger ook gebouwd. Daarnaast is deze eeuwenoude ambacht ook zeer duurzaam.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1000 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop zwarte Lariks geveldelen
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

In Ermelo hebben wij een prachtige garage gerealiseerd. De witte kozijnen geven een prachtig contrast met de rode dakpannen en het zwarte hout. Het geeft een landelijke uitstraling.

De garage is voorzien van een zadeldak. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte. Ook dit was een wens van de klanten.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Lariks geveldelen. Het voordeel hiervan is dat het hard is en slijtvast. Ook is het erg duurzaam. De voordelen van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en ook nog eens een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben onze klanten extra lang plezier van de garage.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu