Logo Goed Verblijven

Welke modellen mantelzorgwoningen zijn er?

WELKE MODELLEN MANTELZORGWONINGEN ZIJN ER?

Er zijn veel modellen van mantelzorgwoningen mogelijk bij Goed Verblijven (zie onderaan). Aangezien wij uitsluitend maatwerk fabriceren is het volgende van belang:

 • Hoe komt de mantelzorgwoning in de tuin te staan
 • Welke ruimte is daar beschikbaar
 • Welke eisen stelt men aan een mantelzorgwoning, te denken valt aan:
  – Één of twee slaapkamers
  – Badkamer
  – Afzonderlijke toilet
  – Technische ruimte
  – Woonkamer/keuken
  – Verdiepingsvloer voor opslag

Aan de hand van de beschikbare ruimte, uitzichtpunten, instandhouding van privacy van naastwonenden en mantelzorgbewoners maken wij een voorstel ontwerp. Bij het model mantelzorgwoning wordt rekening gehouden met de eisen. Het voorstel bespreken we dan gezamenlijk waarna we een aangepaste plattegrond maken inclusief 3D model.

Bij 3D modellen van mantelzorgwoningen gaan de plannen werkelijk leven en kunnen we deze zelfs in de kadastrale kaart inplakken. Zodoende ziet u de vrije ruimte om de woning. Met het 3D model en de plattegrond als onderlegger kunnen we ook de hoogte van de investering bepalen. Uiteraard is daar voorafgaand overleg voor de gewenste materialen en afwerking noodzakelijk.

Wilt u alvast inspiratie opdoen, bekijk dan onze gerealiseerde mantelzorgwoningen in het assortiment.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

luxe tuinkantoor

Luxe tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden en met deze verandering groeit de vraag naar comfortabele werkplekken aan huis. Een luxe tuinkantoor biedt uitkomst. Met een luxe tuinkantoor kunt u de perfecte balans vinden tussen werk en privé.

Pre-mantelzorgwoning

Pré mantelzorgwoning

Bekijk voorbeeld

Een pré-mantelzorgwoning maakt het mogelijk om alleen maar ook samen met familie te wonen op een kavel. Bij Goed Verblijven realiseren we dit graag voor u. Wat uw wensen voor een pré-mantelzorgwoning ook zijn, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.