Logo Goed Verblijven

Welke modellen mantelzorgwoningen zijn er?

WELKE MODELLEN MANTELZORGWONINGEN ZIJN ER?

Er zijn veel modellen van mantelzorgwoningen mogelijk bij Goed Verblijven (zie onderaan). Aangezien wij uitsluitend maatwerk fabriceren is het volgende van belang:

 • Hoe komt de mantelzorgwoning in de tuin te staan
 • Welke ruimte is daar beschikbaar
 • Welke eisen stelt men aan een mantelzorgwoning, te denken valt aan:
  – Één of twee slaapkamers
  – Badkamer
  – Afzonderlijke toilet
  – Technische ruimte
  – Woonkamer/keuken
  – Verdiepingsvloer voor opslag

Aan de hand van de beschikbare ruimte, uitzichtpunten, instandhouding van privacy van naastwonenden en mantelzorgbewoners maken wij een voorstel ontwerp. Bij het model mantelzorgwoning wordt rekening gehouden met de eisen. Het voorstel bespreken we dan gezamenlijk waarna we een aangepaste plattegrond maken inclusief 3D model.

Bij 3D modellen van mantelzorgwoningen gaan de plannen werkelijk leven en kunnen we deze zelfs in de kadastrale kaart inplakken. Zodoende ziet u de vrije ruimte om de woning. Met het 3D model en de plattegrond als onderlegger kunnen we ook de hoogte van de investering bepalen. Uiteraard is daar voorafgaand overleg voor de gewenste materialen en afwerking noodzakelijk.

Wilt u alvast inspiratie opdoen, bekijk dan onze assortiment mantelzorgwoningen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Emst

Inrichting van uw nieuwe verblijf

Bekijk voorbeeld

Bij een mooi nieuw verblijf hoort een mooi interieur. Een interieur is iets waar u elke dag weer tegenaan kijkt. Het moet dus een mooie en stralende inrichting zijn waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt.

Prefab bungalow

Prefab bungalow bouwen

Bekijk voorbeeld

Prefab bungalows bieden een praktische en comfortabele woonoplossing voor mensen die op zoek zijn naar een woning waar alles gelijkvloers is. Kenmerkend voor een bungalow is dat deze woning uit alleen een begane grond bestaat.