Logo Goed Verblijven

Garage Arnhem

Arnhem

Onze klant aan het woord

In de hoofdstad van Gelderland hebben wij in Arnhem een prachtige garage gerealiseerd. De zwarte kleur valt meteen goed op. Niet alleen is er gekozen voor een zwarte gevelbekleding, maar de garage voorzien van een zwart dak. Dit samen geeft een prachtig contrast.

De garage heeft aan de voorzijde klapdeuren waardoor er bijvoorbeeld een auto naar binnen kan. Ook heeft het aan de zijkant nog een deur.

De garage is voorzien van een zadeldak. Het voordeel van een zadeldak is dat het een zeer goede waterafvoer heeft dankzij de hellende constructie. Ook is het windbestendig en kan het tegen hevige windstoten.

Ontwerp

Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Channelsiding halfhouts rabat. Dit houtsoort zorgt voor een nette uitstraling. Ook heeft het een goed afwateringsprofiel doordat het hout naadloos in elkaar kan schuiven.

De kozijnen zijn vervaardigd uit Hardhout. Dit is een zeer sterk houtsoort doordat het erg compact is. Ook is het een duurzaam houtsoort wat inhoudt dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Een ander voordeel is dat Hardhout tegen alle weersomstandigheden kan.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu