Recreatiewoning bouwen

Waarom?
Door de toenemende drukte op de weg en de daarbij alsmaar lange reistijd naar uw werk is het ‘nieuwe’ werken steeds meer actueel. Door de huidige technologie kunt u uitstekend vanuit huis uw werk doen zonder fysiek aanwezig te zijn op het bedrijf. Wanneer u echter met meerdere personen in een huis woont is het terugtrekken naar een afzonderlijke ruimte wel ideaal. De productiviteit verbeterd zodoende aanzienlijk met name wanneer het kantoor een aparte toegang heeft en los staat van het woonhuis. Een houten tuinkantoor voldoet aan die voorwaarde. Doordat dit houten tuinkantoor afzonderlijk van het woonhuis staat kunt u ideaal vanuit hier uw werk doen.

Om te kijken of u überhaupt een vergunning nodig heeft kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kijken dan of dit noodzakelijk is, momenteel mag er namelijk veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel vergunningsvrij bouwen. Wanneer het niet mag kunnen wij u ook assisteren of de aanvraag voor vergunning voor u doen!

Kijk voor overzicht van alle mogelijk varianten hieronder;

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Werkwijze houten tuinkantoor kopen en ontwerp
Wanneer u een stuk grond op het oog heeft of wellicht een kavel in eigen bezit kan Goed Verblijven hierop een houten recreatiewoning bouwen. Aan de hand van de kavel en de daarbij behorende positie kunnen wij een recreatiewoning volledig naar uw wens samenstellen. Met name het uitzicht, positie, zonopkomst en gewenste privacy wordt de recreatiewoning van hout samengesteld. Aan de hand van de indeling en ontwerp kan er een offerte gemaakt worden en kunnen met wederzijds goedvinden overgaan tot realisatie. Dit is het proces vanaf ontwerp tot het kopen van een recreatiewoning van hout.

Houten recreatiewoning Noordwijk

Houten recreatiewoning bouwen
Na het kopen van een houten recreatiewoning gaan we over tot het bouwen hiervan. Het fundament wat wij aanbrengen is bepalend van de ondergrond en uw wensen welke wij met u bespreken. Op dit fundament komt de houten recreatiewoning te staan. Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereid in de fabriek kan er eenvoudig en snel geplaatst worden zonder afname van kwaliteit! De houten recreatiewoningen kunnen op locatie of in de fabriek voorzien worden van de desgewenste gevelbekleding Standaard wordt dit in de fabriek aangebracht tenzij men wenst dit ter plaatse te doen. Het voordeel van het laatstgenoemde is dat er geen dilatatielatten zichtbaar zijn en het in wildverband aangebracht kan worden. Het bouwen van een mantelzorgwoning kan dus erg snel gaan aangezien de voorbereidingen optimaal zijn.

Binnen afwerking wand recreatiewoning van hout
Bij een houten recreatiewoning heeft men vaak het idee van een jachthuis, berghut, blokhut of boswachtershuis. Dit is echter niet het geval meer. Een houten recreatiewoning kan naast sfeervolle houten afwerking ook voorzien worden van moderne strakke wanden. Dit kunnen wij realiseren door gips met stukwerk of plaatmateriaal. Op die wijze heeft u niet door dat het een houten recreatiewoning heeft en is het binnen volwaardig afgewerkt waardoor u het niet onderscheid met een echt woonhuis!

Ontzorgen met de bouw en daarna
Na het plaatsen van een casco houten recreatiewoning komen er nog heel veel zaken kijken. Hierbij kunt u denken aan de technische installatie, afwerking wanden, sanitair en keuken. Om het volledige bouwproces binnen één partij te houden kunnen wij dit volledig verzorgen. Onze ervaring is wanneer men met één partij werkt fouten worden voorkomen en het gewenste eindresultaat wordt behaald. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen en u voorzien van een gedegen advies maar nog belangrijker een fantastische eindresultaat!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu