Logo Goed Verblijven

Welke modellen mantelzorgwoningen zijn er?

WELKE MODELLEN MANTELZORGWONINGEN ZIJN ER?

Er zijn veel modellen van mantelzorgwoningen mogelijk bij Goed Verblijven (zie onderaan). Aangezien wij uitsluitend maatwerk fabriceren is het volgende van belang:

  • Hoe komt de mantelzorgwoning in de tuin te staan
  • Welke ruimte is daar beschikbaar
  • Welke eisen stelt men aan een mantelzorgwoning, te denken valt aan:
    – Één of twee slaapkamers
    – Badkamer
    – Afzonderlijke toilet
    – Technische ruimte
    – Woonkamer/keuken
    – Verdiepingsvloer voor opslag

Aan de hand van de beschikbare ruimte, uitzichtpunten, instandhouding van privacy van naastwonenden en mantelzorgbewoners maken wij een voorstel ontwerp. Bij het model mantelzorgwoning wordt rekening gehouden met de eisen. Het voorstel bespreken we dan gezamenlijk waarna we een aangepaste plattegrond maken inclusief 3D model.

Bij 3D modellen van mantelzorgwoningen gaan de plannen werkelijk leven en kunnen we deze zelfs in de kadastrale kaart inplakken. Zodoende ziet u de vrije ruimte om de woning. Met het 3D model en de plattegrond als onderlegger kunnen we ook de hoogte van de investering bepalen. Uiteraard is daar voorafgaand overleg voor de gewenste materialen en afwerking noodzakelijk.

Wilt u alvast inspiratie opdoen, bekijk dan onze assortiment mantelzorgwoningen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Recreatiewoning Vrouwenakker, tuinaanleg

Eenzaamheid onder ouderen

Bekijk voorbeeld

Spijtig genoeg is er een toename in de eenzaamheid onder ouderen. Volgens de rijksoverheid voelt meer dan de helft van de ouderen boven de 75 jaar zich eenzaam. Uiteraard is het verschrikkelijk om te weten dat een familielid of kennis zich eenzaam voelt.

Ecologisch huis bouwen

Een ecologisch huis laten bouwen

Bekijk voorbeeld

Het milieu en hoe we daarmee omgaan wordt steeds belangrijker bij het bouwen van een huis. Daarom willen steeds meer mensen een ecologisch huis bouwen. Een ecologisch huis is een huis dat het milieu zo min mogelijk belast.