Logo Goed Verblijven

Houten kantoorunit

Wanneer uw bedrijf groeit, kan het zo zijn dat u meer ruimte nodig heeft. Een kantoorunit is hier de perfecte oplossing voor. Een kantoorunit is een gebouw dat tijdelijk of permanent gebruikt wordt als kantoor. Deze unit is volledig zelfstandig en niet geschakeld aan een bestaand gebouw.

Bij Goed Verblijven kunt u zo’n kantoorunit kopen. Wij hebben ervaring met de bouw van kantoorunits en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Inrichting van uw kantoorunit

De inrichting van uw kantoorunit wordt bepaald aan de hand van uw wensen en de beschikbare ruimte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kantoor unit met toilet, of juist niet wanneer het hoofdgebouw dichtbij staat. Onze adviseurs kijken samen met u hoe de ruimte het meest efficiënt benut kan worden.

Daarnaast denken we mee in de uitstraling van het kantoor. We weten als geen ander dat het belangrijk is om een fijne werkplek te hebben om de productiviteit en het werkplezier te bevorderen.

Wilt u één grote open ruimte met verschillende eilanden om aan te werken? Of wil u de kantoorunit juist opdelen in verschillende ruimtes? Het is allemaal mogelijk bij Goed Verblijven. We bekijken samen wat uw wensen zijn en zetten dit om in een prachtig ontwerp.

Duurzaam en geïsoleerd

Bij Goed Verblijven vinden we duurzame bouw erg belangrijk. Onze verblijven moeten zo lang mogelijk meegaan. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Op deze manier heeft uw kantoorunit een lange levensduur.

Wij vinden dat u het hele jaar comfortabel moet kunnen werken op uw werkplek. Daarom zorgen wij voor een goed geïsoleerde kantoorunit. Zo blijft de warmte ook in de winter goed hangen wanneer het buiten koud is en als het buiten warm is blijft het juist lekker koel. Goed Verblijven werkt met verschillende materialen om de ruimte zo goed mogelijk te isoleren. Wanneer u een hoge isolatiewaarde wil behalen is wanden van SIPS een goede optie. HR+++ glas heeft ook een hoge isolatiewaarde, ook dit is mogelijk bij een kantoorunit.

Kantoorunit van hout

Bij Goed Verblijven zijn we gespecialiseerd in houtbouw. Daarom realiseren wij ook een kantoorunit van hout. Wij werken met duurzame houtsoorten met verschillende uitstralingen. De afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een natuurlijke afwerking of juist voor een moderne zwarte afwerking. Het voordeel van hout is dat het relatief licht materiaal is, maar toch erg stevig. Het heeft daarnaast ook een warme uitstraling.

Houten kantoorunit bouwen

Kantoorunit kopen: sleutelklaar opgeleverd

Wilt u een kantoorunit kopen bij Goed Verblijven? Dat is mogelijk, onze adviseurs inventariseren graag uw wensen. Na deze inventarisatie gaan ze aan de slag met een sfeerimpressie en offerte. Bent u daarmee tevreden? Dan gaan we aan de slag met de technische tekeningen en het bestellen van alle materialen.

Wanneer de materialen bij ons binnen zijn gaan we aan de slag in de fabriek. We maken onze verblijven prefab, zodat er op locatie snel gebouwd kan worden, waardoor u zo min mogelijk overlast heeft van de bouw. Daarna is het tijd om uw (prefab) kantoorunit in gebruik te nemen, want wij kunnen de unit helemaal sleutelklaar opleveren wanneer dat uw wens is.

Bent u na het lezen van alle mogelijkheden overtuigd om een kantoorunit te kopen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek met één van onze adviseurs.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!