Logo Goed Verblijven

Prefab kantoorunit

Heeft u ruimte te kort op kantoor? Bent u op zoek naar tijdelijke kantoorruimte? Of wilt u uitbreiden zonder uw gehele pand te moeten verbouwen of verhuizen? Dan is een prefab kantoorunit de oplossing! Goed Verblijven is specialist op het gebied van prefab houtbouw. Alles wat wij bouwen is maatwerk waardoor wij volledig aan uw wensen kunnen voldoen. Onze experts zijn betrokken vanaf het ontwerp tot en met de oplevering van uw prefab kantoor.

Waarom prefab? Dit zijn de voordelen

Prefab staat voor prefabricage, dit betekent dat de elementen van het bouwwerk van tevoren in de fabriek worden gemaakt. Denk hierbij aan de wanden, maar ook het dak. Deze elementen worden dan getransporteerd naar de bouwplaats. Op deze manier kan het bouwwerk snel in elkaar worden gezet op locatie.

Prefab bouwen heeft verschillende voordelen voor u als klant. Het is namelijk sneller dan traditionele bouw, doordat er al veel vooraf in de fabriek gemaakt wordt. Door de snelle doorlooptijd en het efficiënte proces brengt het vaak ook minder kosten met zich mee, doordat er bespaard kan worden op arbeidsuren. Het is soms ook mogelijk om een prefab kantoorunit te verplaatsen, waardoor het mogelijk is om de unit ergens anders opnieuw te gebruiken.

  • Sneller dan traditionele bouw
  • Kostenbesparend
  • Kantoor is verplaatsbaar

Specificaties prefab kantoorunit

U heeft talloze mogelijkheden bij het bouwen van een prefab kantoor. Van afmetingen tot ontwerp, alles is maatwerk. Wij passen alles aan op uw wensen en situatie.

Wij begrijpen dat u graag direct gebruik wilt maken van het kantoor na oplevering. Daarom zorgen wij voor de juiste voorzieningen, leggen het elektra aan en zorgen voor de juiste aansluitingen voor het toilet en een eventuele keuken/kantine. Het is ons doel om u te ontzorgen. Het enige wat u nog zelf moet doen is de inrichting van het kantoorpand.

Prefab kantoorunit werkvoorbereiding

Snelle, sleutelklare oplevering

Bij Goed Verblijven vinden wij het belangrijk dat u snel gebruik kunt maken van uw prefab kantoorunit. Daarom zorgen wij voor een snelle en sleutelklare oplevering. Om die reden zetten we in op een vlotte en turnkey levering. Het proces start met een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen en een evaluatie van de locatie. Vervolgens werkt onze adviseur het ontwerp uit en stelt een bijpassende offerte op.

Zodra u helemaal tevreden bent en akkoord gaat, begint onze projectleider met het maken van de technische tekeningen en het selecteren van de benodigde materialen. De productie van de onderdelen vindt plaats in onze fabriek. Wanneer deze onderdelen arriveren op de bouwplaats, starten we onmiddellijk met de bouw en zorgen we ervoor dat uw kantoorunit snel klaar is voor gebruik.

Wilt u meer weten over het bouwen van een prefab kantoor bij Goed Verblijven? Doe dan vrijblijvend een advies aanvraag!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!