Logo Goed Verblijven

Gebinten constructie

Houten gebinten
Vandaag de dag is er veel vraag naar kwaliteit welke zich vaak vertaald in de uitoefening van een eeuwenoude ambacht. Zo ook met de complete gebintenconstructies welke gebruikt worden in houten woningen, garages, paardenstallen en kapschuren. Met name in houten kapschuren worden de gebintenconstructies vaak verwerkt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Houten gebinten
Houten gebinten zijn een perfecte oplossing, wanneer u een bouwwerk met een authentiek uiterlijk wilt laten realiseren. Wij van Goed Verblijven kunnen uw verblijf in veel verschillende manieren realiseren, dus ook met houten gebinten voor een historische uitstraling.

Kapschuur garage De Steel L

De ouderwetse en puur nostalgische eiken gebinten komt het vakmanschap naar boven. De gebinten worden aan elkaar verbonden door een pen en gat verbinding. De dwarsgebinten worden gekoppeld door spanten, gordingen muur en dak. De gebinten geven het bouwwerk een deugdelijke constructie welke onverwoestbaar is.

Wilt u een woning, kapschuur, garage, paardenstal, hooiberg met een authentieke en historische uitstraling? Dan zijn de gebinten een uitstekende oplossing.Door gebruik te maken van schoren en de zwarte gebinten wordt het een zeer sterke verbinding.

De meeste kapschuren, houten woningen, schuren en hooibergen worden vervaardigd uit eiken. Eikenhout kleurt op termijn van licht geel naar licht tot donker grijs. Eiken is een prachtige eigentijdse en geschikte houtsoort. Een alternatief voor de eiken gebinten zijn Douglas gebinten. Douglas is een zeer taaie en sterke houtsoort welke prima in een portaalconstructie past.

Eigen ontwerp, maatwerk
Alle constructies van Goed Verblijven worden op maat geproduceerd. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken bel ons of laat uw gegevens achter.