Houten tuinkantoor Lemelerveld

Vanaf € 46.475

Bij weinig ruimte kunnen wij als nog een prachtig en praktisch tuinkantoor realiseren. En dat geheel naar we wensen van de klant!

Product beschrijving

Breedtemaat: 530 cm
Dieptemaat: 330 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 280 cm
Wandbekleding: Western Red Cedar
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM folie
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Plattegrond tuinkantoor

Ontwerp
Dit rustig ogende tuinkantoor is door Goed Verblijven gebouwd in Lemelerveld. Het kantoor is voorzien van een toilet, waardoor het volledig een zelfstandige woonruimte wordt. Het tuinkantoor is voorzien van prachtige Red Cedar gevelbekleding, dit is een zeer duurzame bekleding waardoor het kantoor jaren mee zal gaan.

De kozijnen bestaand uit kunststof, hierdoor is het kantoor onderhoudsarm, de kunststof kozijnen kunnen geleverd worden met een folie waardoor er een houtnerf op komt, zo krijgt het een natuurlijke uitstraling.

Fundering
De fundering bestaat uit een hardhouten fundering met piketten met daarop een geïsoleerde houten vloer welke aan de bovenzijde wordt afgewerkt met plaatmateriaal

Vloer
Op de Azobe ringbalk komt een geïsoleerde vloerconstructie.  Deze bestaat uit een balklaag met daartussen isolatie welke aan de onderkant wordt afgewerkt met een cementgebonden plaat. De vloer wordt afgewerkt met plaatmateriaal waarop de vloerafwerking gemaakt kan worden.

Wanden
De wanden bestaan uit een houten regelwerk met daartussen isolatie. Aan de buitenzijde wordt het regelwerk afgewerkt met RED CEDAR verticaal geplaatst.

Ramen en deuren
Het tuinkantoor wordt voorzien van:
– 1 dubbele tuindeur met een breedte van 180 cm.
– 2 zijlichten van 100 x 220 cm. met ventilatierooster
De ramen en deuren zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. Tevens wordt de deur voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk.

Dak
Het dak wordt voorzien van een balklaag met daarop vellinghout, isolatie en EPDM folie en een aluminium daktrim van antraciet.

HWA
Een PVC stadsuitloop met PVC hemelwaterafvoer 80mm tot HWA boven het maaiveld.

Technische installatie
Wij monteren graag ook de technische installatie, ook hiervoor hebben we de expertise en de monteurs in huis!

Maatwerk
Alle tuinkantoren die wij bouwen zijn volledig gebaseerd op maatwerk, zo ook dit tuinkantoor. We gaan bij alles uit van de wensen van de klanten. We gaan de uitdaging graag met u aan!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.