Garage

Aerdenhout

Vanaf €

Het lijkt bijna alsof de garage niet voorzien van deuren. De deuren zijn zo afgewerkt dat het niet goed te zien is. Dit in combinatie met het dak geeft het een strakke en moderne uitstraling. Iets wat de klant graag wilde.

Product beschrijving

Breedtemaat: 700 cm
Dieptemaat: 900 cm
Wandhoogte: 280 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Waxedwood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: N.V.T

Plattegrond

Houten garage Aerdenhout

In de gemeente Bloemendaal hebben wij in Aerdenhout een prachtige garage gerealiseerd. De schuur is geheel naar we wensen van de klant. Door het platte dak geeft het een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een plat dak is dat het een eenvoudige constructie heeft waardoor er minder materialen nodig zijn. Dit kan veel kosten besparen! Ook kan een plat dak goed geïsoleerd worden.

De garage is voorzien van een riante ruimte voor personenauto’s. als er twee auto’s in de garage staan is er voldoende ruimte over voor andere spullen. Dat komt omdat de garage op te delen is in twee delen.

De garage is voorzien van deuren die niet goed te zien is. hierdoor oogt het zeer strak.

Ontwerp

De gevelbekleding van de schuur is vervaardigd uit Cedar hout. Dit heeft een schitterende kleur en is duurzaam. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Ook is het onderhoudsarm wat veel kosten kan besparen. Naast dat het duurzaam is, is het een lichtgewichtig houtsoort. Hierdoor is het gemakkelijk te werken met Cedar.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.