Logo Goed Verblijven

Garage Aerdenhout

Aerdenhout

Onze klant aan het woord

Dichtbij Bloemendaal en Zandvoort hebben wij in Aerdenhout een prachtige garage gerealiseerd. Wat gelijk opvalt is de strakke en moderne uitstraling van de garage. Dat komt doordat de garage voorzien is van een plat dak. Het voordeel van een plat dak is dat het een relatief eenvoudig constructie heeft waardoor er minder materialen gebruikt hoeven worden. Hierdoor kan er veel kosten bespaard worden.

Aan de lange zijde van de garage zijn grote klapdeuren bevestigd. Hierdoor kunnen er voortuigen binnen gezet worden. Iets wat de klanten graag wilden voor hun auto. De deuren zijn blind bevestigd wat inhoudt dat de deuren bijna niet te zien zijn. Hierdoor blijft de strakke uitstraling.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Cedar. Dit hout heeft een schitterende kleur en is lichtgewichtig. Hierdoor is het makkelijk om te werken met dit houtsoort. Ook is het zeer duurzaam. Naast dat het niet schadelijk is voor het milieu hebben onze duurzame materialen meer voordelen. Het heeft een lange levensduur waardoor onze klanten extra lang plezier hebben van de garage. Ook is het onderhoudsarm waardoor er het niet veel aandacht en kosten eist.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD