Garage Aerdenhout

Aerdenhout

BEVINDINGEN KLANT

Garage Aerdenhout

Klanten in Aerdenhout waren opzoek naar een ruime garage met een luxe uitstraling. Het was belangrijk dat de garage voldoende ruimte bood voor meerdere personenauto’s, terwijl er voldoende ruimte over zou blijven voor een opslag.

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Cedar hout. Een duurzame houtsoort, die dankzij de fijne nerven elegantie uitstraalt. Door ook de deuren hiermee te bekleden is de garage een geheel geworden, met een luxe en moderne afwerking als resultaat. Het platte dak met EPDM bedekking is UV-bestendig, scheurt niet en zal tot wel 40 jaar mooi blijven.

Dit formaat is perfect, zelfs met twee auto’s blijft voldoende ruimte over voor andere spullen.

De garage biedt ruimte voor riante personenauto’s, die veilig en vrij van eventuele beschadiging van buiten kunnen worden geparkeerd. Door de garage op te delen in twee delen is er voldoende ruimte voor opslag van andere dingen. Ook voor voertuigen als fietsen is voldoende ruimte over gebleven. Het tweede deel is via een aparte deur te bereiken, zodat onze klanten niet langs hun auto’s hoeven om bij de opslagruimte te komen.

Specificaties
Wanden: Bestaande uit Cedar hout
Dak: Voorzien van EPDM bedekking
Deuren: Bestaande uit Cedar hout

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu