Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor met Garage Alblasserdam

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor met garage in Alblasserdam

Voor klanten in Alblasserdam hebben wij een tuinkantoor met garage gerealiseerd. Voor de gevelbekleding is gekozen voor Waxedwood, duurzaam hout dat is voorzien van bescherming. Deze bescherming geeft het hout een waterafstotende eigenschap. Dit zorgt ervoor dat de buitenbekleding van het tuinkantoor niet zal worden aangetast door vochtigheid. Zo kan de klant nog jarenlang gebruik maken van het kantoor, zonder dat deze inlevert op het prachtige design.

Om het kantoor in de tuin een moderne uitstraling te geven hebben we voor een afwisselend dak gekozen. Boven de garage, die dienst doet als berging, is gekozen voor een plat dak. Boven het tuinkantoor hebben we een lessenaarsdak geplaatst, met de hoge kant richting de berging. Door bovenin ramen te plaatsen komt ook vanuit die hoek zonlicht naar binnen. In combinatie met de glazen deuren valt er de hele dag door voldoende natuurlijk licht in het tuinkantoor.

 ‘Prachtige combinatie van berging en tuinkantoor. De aparte toegang tot beide ruimtes is heel fijn. Nu kan ik rustig door blijven werken als de kinderen iets uit de berging nodig hebben.’

Combinatie van werkruimte en garage

Dit tuinkantoor is een combinatie van werkruimte en garage/berging. Beide ruimtes zijn apart van elkaar te betreden. Om voor een doorstroom te zorgen van de tuin naar het achterpad is de berging ook aan de achterzijde voorzien van een deur. Zo vormt het tuinkantoor een afscheiding van de tuin naar het achterpad, terwijl deze toch nog eenvoudig bereikbaar is.

Het is voorzien van ingebouwde bergruimte. Zo blijft voldoende ruimte over om het kantoor in te richten, zonder ruimte in te leveren voor opslag. De berging is aan de achterzijde van de werkruimte geplaatst, zodat het meeste geluid vanuit het achterpad wordt verstomd. Tevens is dit tuinkantoor geïsoleerd, zodat hier het hele jaar door comfortabel in gewerkt kan worden.

Dit tuinkantoor in Alblasserdam is volgens de wensen van de klant gebouwd. Ook een tuinhuis, garage, recreatiewoning, mantelzorgwoning, gastenverblijf kunnen wij realiseren. Wij leveren maatwerk dat geheel naar uw wensen kan worden vervaardigd. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk op schroefpalen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Lessenaarsdak en plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Buitenbekleding van Waxedwood
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD