Logo Goed Verblijven

Prefab bedrijfspand

Bent u van plan om een nieuw bedrijfspand te bouwen? En wilt u dit op korte termijn realiseren? Dan is een prefab bedrijfspand de oplossing voor u! Prefab bouwen betekent dat elementen, zoals wanden en het dak al van te voren in de fabriek worden gemaakt. Hierdoor is er op locatie aanzienlijk minder tijd nodig om alles in elkaar te zetten. Goed Verblijven heeft veel ervaring met prefab bouwen. Al onze bouwwerken zijn maatwerk en volledig naar de wens van onze klant gebouwd.

De prefab bedrijfsoplossing

Prefab bouwen heeft verschillende voordelen. Er wordt veel vooraf in de fabriek geproduceerd waardoor de bouwtijd op locatie veel korter is dan bij traditionele bouw. Dit zorgt ervoor dat er minder overlast is voor omwonenden en een snelle oplevering is een bijkomend voordeel. Dit leidt tot minder hinder voor de omgeving en maakt een snelle oplevering mogelijk. Zo kunt u eerder genieten van uw prefab bedrijfspand. Bovendien zorgt prefab bouwen voor minder afval en verspilling, en produceert het minder stikstof door de kortere bouwtijd, wat weer goed is voor het milieu.

Uw bedrijfsoplossing wordt geproduceerd in een gecontroleerde omgeving binnen een overdekte fabriek, waar een constante temperatuur heerst en alle vereiste gereedschappen en materialen direct voorhanden zijn. Hierdoor wordt een hogere en consistente kwaliteit gegarandeerd en is er een constante bouwkwaliteit. Een ander voordeel is dat de kosten van een prefab bedrijfspand lager zijn.

  • Kortere bouwtijd
  • Minder overlast
  • Constante bouwkwaliteit
  • Lagere kosten

Goedkoper dan traditionele bouw

Wilt u een goedkoop bedrijfspand bouwen? Dan is een prefab bedrijfspand iets voor u! Een belangrijk voordeel van prefab ten opzichte van traditionele bouw is namelijk dat de kosten vaak lager zijn. Dit komt doordat prefab bouwen veel efficiënter is, waardoor er ook minder arbeidskosten zijn.

De kosten van een prefab bedrijfspand bij Goed Verblijven zijn afhankelijk van de afmetingen, afwerking en materiaalkeuze. Wanneer u het bedrijfspand sleutelklaar opgeleverd wilt hebben, is de prijs natuurlijk anders dan wanneer u het casco opgeleverd wilt hebben. Onze adviseurs kunnen aan de hand van uw wensen en situatie vertellen aan welk bedrag u ongeveer moet denken.

Prefab bedrijfspand werkvoorbereiding

Werkwijze Goed Verblijven

Wanneer u een offerteaanvraag heeft gedaan neemt één van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij maken graag een afspraak om al uw wensen te bespreken. Tijdens of na het gesprek maken wij een ontwerp. Aan de hand van het ontwerp wordt er een offerte opgesteld. Bent u daarmee akkoord? Dan gaat onze projectleider de technische tekeningen maken en de materialen bestellen. Als de materialen zijn geleverd kunnen de prefab elementen gemaakt worden in onze fabriek. Zodra de elementen klaar zijn, kan het bouwteam aan de slag op locatie. Doordat alles al in de fabriek is gemaakt kunnen wij het bedrijfspand relatief snel opleveren.

Prefab bedrijfspand laten bouwen

Goed Verblijven is dé expert op het gebied van prefab bedrijfspanden. Bij een bouwproces komt veel kijken en wij kunnen ons voorstellen dat u zelf niet precies weet waar u moet beginnen. Daarom begeleiden wij u gedurende het gehele proces, wij kunnen u zelfs helpen bij de vergunningsaanvraag. Wij vinden het belangrijk dat wij u als klant kunnen ontzorgen tijdens de bouw van uw pand.

Wilt u meer weten over het bouwen van een prefab bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!