Logo Goed Verblijven

Bedrijfspand laten bouwen

Een nieuw bedrijfspand bouwen is niet zomaar iets. Daar komt veel bij kijken en er zijn veel keuzes om te maken. Welke partij gaat het doen? Welke materialen worden er gebruikt en wat wordt de uitstraling? Goed Verblijven kan uw (duurzame) bedrijfsruimte bouwen. Wij inventariseren uw wensen en zetten dit om naar een ontwerp. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Ontwerp geheel naar wens

Om een ruimte te kunnen realiseren die volledig bij uw wensen en situatie past, inventariseren wij eerst uw wensen. We bespreken de mogelijkheden en door onze ervaring met het bouwen van bedrijfspanden weten wij precies waar we op moeten letten. Vanuit deze kennis maken wij een passend ontwerp en bespreken dit natuurlijk uitgebreid met u.

Er is heel veel mogelijk. We kunnen het bedrijfspand aan een bestaand pand bouwen of we bouwen een geheel vrijstaande bedrijfsruimte. Afhankelijk van uw situatie en de vergunning die u heeft kunnen we ook meerdere verdiepingen maken om nog meer ruimte te creëren. Wilt u een werkplaats en kantoorruimte in één pand? Ook dit kunnen wij voor u realiseren. De kosten van een bedrijfspand bouwen zijn volledig afhankelijk van uw wensen en het ontwerp.

Duurzame houtbouw

Goed Verblijven is gespecialiseerd in houtbouw. Wilt u een bedrijfspand laten bouwen door ons? Dan doen we dit ook van hout met het FSC of het PEFC keurmerk. Duurzaamheid is hierbij onze drijfveer. We vinden het belangrijk dat we op een duurzame manier bouwen. Hierdoor heeft uw bedrijfspand een lange levensduur.

We zorgen natuurlijk ook dat het pand goed geïsoleerd is en we maken graag gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. Verder bieden wij ook HR+++ glas aan als dit gewenst is.

Uitbreiding bedrijfspand

Bedrijfspand turn-key opgeleverd

Nadat u akkoord bent met het ontwerp en de offerte voor het bedrijfspand gaat onze projectleider aan de slag met de technische tekeningen en de inkoop van materialen. Wanneer de technische tekeningen klaar zijn en alle materialen geleverd, beginnen we in de fabriek aan het prefab bouwen van uw bedrijfsruimte. Hierdoor heeft u wanneer we op locatie gaan bouwen minder overlast en duurt de bouw het minder lang. U kan dan ook snel de ruimte in gebruik nemen, deze leveren we desgewenst turn-key op.

Wilt u meer weten over het bouwen van een bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!