Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Hulp nodig bij vergunningsaanvragen?

Wanneer er onduidelijkheid is of het bouwwerk vergunningsvrij of met een omgevingsvergunning geplaatst kan worden is het mogelijk dat Goed Verblijven u hierin ondersteund. Wij analyseren of de kavel toereikend is om hier vergunningsvrij te plaatsen of hoe groot de kans is op het verlenen van een vergunning bij aanvraag is. 

Wanneer er onduidelijkheid is of u een vergunning nodig heeft voor een bouwwerk dat u wilt bouwen, dan bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres. Wij regelen de volledige vergunningsaanvraag en voorzien u  van advies. Deze aanvullende dienst wordt bij aankoop van een bouwwerk  deels of geheel verrekend.

Bij het indienen van een vergunningaanvraag kan het zo zijn dat er aanvullende stukken ingediend  moeten worden. Hierbij kunt u denken aan:
              - Constructieberekeningen
              - Kadastertekening met huidige en gewenste situatie
              - Aanzichttekeningen
              - 3D tekeningen voor welstand

Deze aanvullende stukken kunnen wij voor u verzorgen. Door jarenlange opgebouwde deskundigheid en coördinatie van projecten, bouw- en milieuplannen en locatieontwikkeling is dit door ons te realiseren. Daarnaast  behoort het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, plantoelichtingen, ondersteuning/begeleiding van procedures, voorzien van advies en de indiening en begeleiding van vergunningsaanvraag ook tot de mogelijkheid.

 

Uw gegevens

Aanvraag

* Verplichte velden

Adviesrapport VergunningsaanvraagTekeningen Overzicht