Logo Goed Verblijven

Afwerking badkamer

Geschreven door:

Wanden badkamer
Om de wanden van uw nieuwe badkamer mooi af te werken, gebruiken wij de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo.  Deze panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van wanden in ruimtes zoals badkamer en toilet. Het resultaat is; schitterende wanden. In de kant en klare panelen van Fibo Trespo zijn motieven gecreëerd waardoor het nagenoeg niet te zien is dat er kunststof panelen op de wand zijn gemonteerd in plaats van klassieke wandtegels.

Fibo Trespo
Bij de afwerking van badkamers gebruiken wij doorgaans de stijlvolle panelen van Fibo Trespo. U heeft veel keuze in soorten en maten. De panelen zijn zo gemaakt, dat deze net op klassieke wandtegels lijken. De panelen zijn zeer makkelijk te reinigen en blijven veel langer mooi. Wij realiseren uw wens, ook op het gebied van afwerking.

Houten recreatiewoning, Texel badkamer wit

Onderhoudsvriendelijk
Deze wandpanelen zijn voorzien van gladde toplaag en kunstmatige voegen. Dat betekend dus dat het makkelijk te reinigen is en schimmels en kalkaanslag geen kans krijgen! Ook krijgt u niet te maken met verkleuring wat met traditionele gevoegde wandtegels op den duur meestal wel het geval is.

De keuze is reuze
Fibo Trespo heeft met diverse collecties de wandpanelen uitgevoerd in verschillende kleuren en designs. Het wordt nog lastig voor u om te kiezen! Elk soort ziet er fantastisch uit! Het voordeel hiervan is dat er altijd iets naar uw smaak bij zit en perfect past binnen uw stijl en sfeer. Zo is uw sanitaire ruimte ook helemaal in evenwicht met de rest van uw woning.

Snelle verwerking
Nog een voordeel van deze wandafwerking is dat de panelen dankzij de handige klikverbinding, welke overigens 100% waterdicht zijn, binnen een mum van tijd op uw wanden zit en vrijwel direct kan worden gebruikt.

Afwerking vloer badkamer
Voor de afwerking van de vloeren van uw sanitaire ruimte werken wij met een PVC afwerkvloer. De PVC vloer heeft vrijwel dezelfde voordelen als hierboven genoemde voordelen van de kunststof wandpanelen. Deze vloeren zijn uiteraard ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Zodat u een model kan kiezen welke mooi aansluit bij het model op de wand. Zo kunt u kiezen voor een tegellook of een traditionele look namelijk de houtstructuur. Zie hieronder een afbeelding van een PVC vloer met houtstructuur in een toiletruimte.

Eindresultaat
Doordat u kiest voor kunststof panelen op de wand en PVC op de vloer in plaats van traditionele vloer- en wandtegels heeft u te maken met een supersnelle verwerkingstijd en zal uw badkamer snel opgeleverd worden. Zo kunt u binnen zeer korte tijd gaan genieten van uw schitterende badkamer en/ of toilet!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Ecologisch huis bouwen

Een ecologisch huis laten bouwen

Bekijk voorbeeld

Het milieu en hoe we daarmee omgaan wordt steeds belangrijker bij het bouwen van een huis. Daarom willen steeds meer mensen een ecologisch huis bouwen. Een ecologisch huis is een huis dat het milieu zo min mogelijk belast.

Houten recreatiewoning, Texel buitenzijde grind

Mobiele mantelzorgwoning

Bekijk voorbeeld

Wilt u een mobiele/verplaatsbare woning voor in de tuin of een (tijdelijke) zorgwoning, maar is vergunningsvrij bouwen geen optie meer? Het is mogelijk om tijdelijk een mobiele mantelzorgwoning te plaatsen in de tuin of op het erf.