Tuinkantoor Bergen

Vanaf € 52.475

De wanden worden zoveel mogelijk prefab geproduceerd in de fabriek. Door een efficiënte werkwijze kunnen wij deze wanden snel plaatsen zodat u zo min mogelijk overlast heeft. De ervaren monteurs, met oog voor detail, doen er alles aan om het eindresultaat perfect op te leveren zodat u met uw buitenverblijf een sprekende referentie voor Goed Verblijven wordt.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1000 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 350 cm
Wandbekleding: Red Cedar
Dakvorm: Lessenaarsdak
Dakbedekking: EPDM folie
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten mantelzorgwoning plattegrond Bergen

Ontwerp
In een riante tuin in Bergen hebben we dit prachtige tuinkantoor gebouwd. Het kantoor zit vol met precieze details. Zo heeft het dak een lessenaar vorm, dit zorgt ervoor dat er in het kantoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. Verder is er aan de zijkant van het kantoor een luifel gemaakt, dit geeft het geheel een robuuste uitstraling. Het kantoor is voorzien van veel glas waardoor er het hele jaar aangenaam gewerkt kan worden. Het tuinkantoor kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zo kan het niet alleen als tuinkantoor functioneren, maar ook als gastenverblijf, atelier of mantelzorgwoning.

Fundatie vloer en vloerafwerking
Plaatsing van hardhouten fundering met Azoberingbalk van 50 x 200 mm. welke wij verankeren aan de grond d.m.v. piketten van 50×100 mm. tot aan het ‘vaste’ maximaal 150 cm. diep. Wanneer blijkt dat er langere palen noodzakelijk zijn voor verankering is dit op nacalculatie.

Tussen de Azobe ringbalk wordt PIR 100 mm. gelegd met bewapeningsnetten. Voor storten van betonvloer kan installateur hierover nodige leidingen trekken. Na trekken van deze leidingen en casco oplevering wanden brengen wij hierop een gevlinderde betonvloer van ca. 10 cm. aan.

Skeletbouw
De wanden bestaan uit een regelwerk 38×140 mm. Aan de buitenzijde dampopen folie, afstandslat t.b.v. ventilatie, en gevelbekleding van Red Cedar kwaliteit Clear and Better. De gevelbekleding wordt horizontaal aangebracht d.m.v. RVS spijkers.
De binnenwanden bestaan uit regelwerk (38×89 mm.) De buitenwanden worden voorzien van een minerale wol 140 mm.

Binnen afwerking wanden
Na aanbrengen installatie brengen wij een dampdichte folie aan en wandbeplating van 18 mm. underlayment (zichtkwaliteit)
In de badkamer en toilet brengen wij geïmpregneerd gips aan waarop tegelwerk bevestigd kan worden.

Gevelbekleding

De gevelbekleding bestaat uit Red Cedar.

Ramen en deuren
Het gastenverblijf wordt voorzien van:
– 1 dubbele deuren met aan weerskanten zijlichten van 100 cm. breedte
– 2 ramen van 100 x 220 cm.
– 1 enkele loopdeur met half glas
– 1 bovenlicht van 100 x 40 cm. In de badkamer kiepstand.
– 1 dubbel raam van 150 x 120 cm.

De ramen en deuren worden vervaardigd met KOMO en SKG**. De beglazing heeft een min u-waarde van 1,1. Deuren zijn voorzien van 3-puntssluiting.

 Binnendeuren;
– 2 enkele boardpaneeldeuren met kozijn
– 2 schuifdeuren met alu. bovenrail en ondergeleiding. Deuren schuiven voor de wand langs.

Dak

Het dak bestaat uit een balklaag van Lariks 50×150 mm (h.o.h. 40 cm), Vellinghout  Lariks 22×200 mm. met daarop 140 mm. (RC 6.0) isolatie materiaal en EPDM folie. EPDM kenmerkt zich door zijn elasticiteit en duurzaamheid. Vanwege die feiten is er bewust gekozen voor EPDM i.p.v. bitumen dakbedekking. Het dak wordt afgewerkt middels een aluminium daktrim.

HWA
Afwatering geschied door aflopend dak ca. 10 graden incl. verholen goot in EPDM en 2x  pvc hemelwaterafvoeren tot boven maaiveld.

Technische installatie
Bij een tuinkantoor als dit hoort een degelijke en verantwoorde installatie. Goed Verblijven helpt u graag in het maken van een goede keuze wat betreft de installatie, daarbij installeren wij deze ook graag voor u.

Maatwerk
Alles wat wij maken is maatwerk, zo ook dit tuinkantoor. We gaan graag aan tafel om al uw wensen terug te laten komen in een ontwerp. Niets is voor ons te gek of te moeilijk!

 

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.