Garage

Elspeet

Vanaf € 14.999

Deze garage met carport heeft een ruime indeling. De schuur is toegankelijk door 1 dubbele openslaande deur. Garage Elspeet is uitgevoerd met stevige gebinten en zwart potdekselwerk. Het dak is voorzien van dakpannen.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1000 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 255 cm
Nokhoogte: 398 cm
Wandbekleding: lariks potdeksel
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: OVH dakpannen
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Op de Veluwe hebben wij in Elspeet een prachtige garage mogen realiseren. Wat meteen opvalt is dat het zwarte hout een beeldig contrast geeft met de witte kozijnen. De garage is voorzien van een opslagruimte en een overkapping. Onder de overkapping is genoeg ruimte om een zitruimte te creëren. Ook kan de overkapping gebruikt worden als carport.

is de garage voorzien van een zadeldak. Het zadeldak geeft de garage een moderne en landelijke uitstraling. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Lariks potdeksel. Het voordeel hiervan is dat het een geheel dichte wand is. Ook is het Lariks potdeksel een trend op dit moment voor wanden en schuttingen. Naast dit alles is het ook duurzaam. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben onze klanten extra lang plezier van hun garage.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.