Logo Goed Verblijven

Welke bouwwerken zijn maatwerk?

Maatwerk in alle mogelijke varianten:
Alle houten bouwwerken van Goed Verblijven zijn maatwerk producten. De bouwwerken die wij voor u kunnen realiseren zijn onder andere:

En nog veel meer bouwwerken, die wij geheel op maat maken. Wij willen u graag een idee geven hoe wij te werk gaan. Daarom lichten wij dat hieronder graag toe.

Voorbereiding
Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan onder andere door ons contactformulier in te vullen. Wanneer u dit heeft gedaan maken wij een afspraak. Zo kunnen we samen rond de tafel gaan zitten om uw wensen in kaart te brengen. Wat voor functie dient het bouwwerk te hebben? Waar kan deze gebouwd worden? Deze vragen en meer worden op deze manier beantwoord. Door het in kaart brengen van uw wensen kunnen we kijk naar de mogelijkheden. Dit betekent dat we uw wensen, de beschikbare ruimte en ook wettelijke mogelijkheden in kaart brengen. Zo weten wij of met vergunning of zonder vergunning te werk kunnen gaan. Wanneer dit plaatje compleet is kunnen we overgaan tot de ontwerpfase.

Ontwerpfase
Onze tekenaar met gevoel voor interieur gaat aan de slag met het uitschetsen van een plattegrond. Hierdoor krijgt u een indruk van de mogelijke indeling van de kamers, waarbij ook de deuren en ramen worden meegenomen. Voor een compleet beeld geeft onze tekenaar ook een indruk van het mogelijke interieur. Zo kunt op de eerste plattegrond van uw buitenverblijf al de plaatsing van meubilair terugvinden. Hierdoor heeft u meteen een duidelijk beeld van een mogelijke opzet.

Het ontwerp van onze tekenaar bespreken wij met u. Zijn er nog verbeterpunten? Wilt u liever een andere indeling? Dit nemen wij graag met u door, zodat we samen tot een ontwerp komen die geheel bij uw wensen aansluit. Aan de hand van het 2D ontwerp en wat we met u besproken hebben maken wij een 3D model. Dit betekent dat het ontwerp vorm krijgt, waarbij het bouwwerk ook van buiten geheel wordt aangekleed. Ook het 3D ontwerp wordt met u besproken. Zo kunnen wij de nodige aanpassingen doen, zodat het model gegarandeerd bij uw wensen past.

Uitbrengen offerte en bouw
Het hele ontwerp is klaar. Daarmee krijgen wij een inzicht van alle benodigdheden. Denk hierbij aan het materiaal en het werk dat wij zullen verrichten. Van hieruit maken wij een offerte en leggen die aan u voor. Bent u het hiermee eens? Dan kunnen wij overgaan tot de bouw van uw tuinkantoor, mantelzorgwoning, garage of ander buitenverblijf. Ook tijdens de bouw houden wij u op de hoogte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Proces
Door het gehele proces van ontwerp tot bouw uit handen te nemen, zorgen wij van Goed Verblijven ervoor dat u optimaal van uw buitenverblijf geniet. Na de realisatie zult u nog jarenlang plezier beleven aan uw bouwwerk.

Tuinkantoor Haarlem

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Tiny house bouwen

Microwoning of Tiny House bouwen: leven in een kleine ruimte

Bekijk voorbeeld

Op de huidige woningmarkt is het steeds moeilijker om een huis te vinden. Daarom wordt er tegenwoordig vaker gekozen voor kleiner wonen.

Bed and breakfast beginnen aan huis

Bed and breakfast beginnen aan huis

Bekijk voorbeeld

Van veel mensen is het een droom; een bed and breakfast beginnen aan huis! Er komt best veel kijken bij het starten van een B&B. In deze leggen wij uit waar u rekening mee moet houden bij het bouwen van een B&B.