Logo Goed Verblijven

Wat kost een recreatiewoning bouwen?

WAT KOST EEN RECREATIEWONING BOUWEN?

De kosten van een recreatiewoning zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, maar het is mogelijk om een recreatiewoning aan te schaffen vanaf €120.000,-. Hiervoor heeft u een woning van 50m2 tot 70m2. De prijs is naast de afmetingen ook afhankelijk van het materiaalgebruik en de afwerking. Een andere factor die meespeelt is de oplevering. Een casco recreatiewoning laten bouwen is goedkoper dan een recreatiewoning die sleutelklaar wordt opgeleverd. Op de pagina recreatiewoningen vindt u verschillende recreatiewoningen met een indicatieprijs.

Er zijn verschillende keuzes die u kunt maken om kosten te besparen of waardoor de kosten juist hoger zijn. Een plat dak is bijvoorbeeld goedkoper dan een zadeldak, vanwege de constructie. Kiest u voor een dakafwerking met stalen dakplaten? Dan bespaart u kosten ten opzichte van een pannendak. Zonnepanelen en een warmtepomp hebben een hogere aanschafwaarde, maar u zult er in verhouding later wel geld mee besparen. Kortom, u kunt op heel veel verschillende manier geld besparen of juist de kosten verhogen.

Wanneer u graag wilt weten hoeveel een recreatiewoning naar uw smaak en wens kost, dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Door middel van een adviesgesprek inventariseren zij uw wensen en geven u aan de hand daarvan een indicatie van de kosten.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord om samen te bekijken hoe wij uw recreatiewoning kunnen realiseren.

Ermelo, recreatiewoning, parasol

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Recreatiewoning Vrouwenakker, tuinaanleg

Eenzaamheid onder ouderen

Bekijk voorbeeld

Spijtig genoeg is er een toename in de eenzaamheid onder ouderen. Volgens de rijksoverheid voelt meer dan de helft van de ouderen boven de 75 jaar zich eenzaam. Uiteraard is het verschrikkelijk om te weten dat een familielid of kennis zich eenzaam voelt.

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Emst

Mantelzorgwoning bouwen – ook vergunningsvrij

Bekijk voorbeeld

Wanneer u thuis wilt blijven wonen of bij uw kinderen of kennissen in de tuin, is een houten mantelzorgwoning een goede oplossing. Door een mantelzorgwoning heeft u comfort op maat en blijft u in uw vertrouwde omgeving.