Logo Goed Verblijven

Wat is een recreatiewoning?

Wat is een recreatiewoning?

Wij leggen u graag uit wat een recreatiewoning is. Een recreatiewoning is een woning waar u uw vakanties en vrije tijd doorbrengt. Normaliter mag er dus niet het hele jaar gewoon worden. Wel kunt u het verhuren om hiermee inkomsten te genereren. Een recreatiewoning moet aan een aantal eisen voldoen. Er moet minimaal een woonkamer, slaapkamer, badkamer (toilet en douche) en een plek om buiten te zitten (terras of balkon) aanwezig zijn.

Een recreatiewoning heeft verschillende voordelen. Het is een heerlijke plek om te verblijven in uw vakanties en vrije tijd. Daarnaast kunt u de recreatiewoning verhuren, waardoor u uw investering in de recreatiewoning kunt terugverdienen. Een eigen recreatiewoning heeft ook als voordeel dat u weet wat u kunt verwachten als u aankomt in de recreatiewoning. Het zal daarom nooit een teleurstelling zijn als u op locatie aankomt.

Een groot voordeel van een eigen recreatiewoning is dat het volledig naar uw eigen wens gemaakt kan worden. U kunt kiezen voor een plat dak of juist een zadeldak. U kunt kiezen voor verschillende afwerkingen en type gevelbekleding.

Goed Verblijven is gespecialiseerd in houten bouwwerken en adviseert u graag over de bouw van een eigen recreatiewoning. Wij bieden graag maatwerk en hebben ervaring met diverse ontwerpen. Zo kan u bij onze kiezen voor een plat dak of zadeldak en hebben wij verschillende (duurzame) soorten gevelbekleding. Kies voor natuurlijk of juist zwart.

Bekijk onze gebouwde recreatiewoningen en doe inspiratie op. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs staan voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord om samen te bekijken hoe wij uw recreatiewoning kunnen realiseren.

Recreatiewoning
Menu