Logo Goed Verblijven

Wat is de prijs van een tuinkantoor?

TUINKANTOOR PRIJS BIJ GOED VERBLIJVEN

De prijs voor een tuinkantoor kan sterk variëren en begint omstreeks €30.000,- De exacte prijs is echter afhankelijk van diverse factoren. Zo spelen zaken als het formaat, de gebruikte materialen, de gewenste inrichting, eventuele extra’s zoals airconditioning of verwarming, en het type fundering een rol in de totale kosten.

Een eenvoudig, casco tuinkantoor van 600×300 cm zal u waarschijnlijk rond de €35.000,- kosten. Dit is een basisprijs, exclusief de inrichting of aanvullende voorzieningen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te onthouden dat er mogelijk extra kosten kunnen ontstaan door de noodzaak van een bouwvergunning. Afhankelijk van uw locatie en de grootte van het tuinkantoor, kan dit ook een aanzienlijke factor zijn in de totale kosten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over de opties en prijs voor een tuinkantoor? Vraag hier een offerte aan om een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen. We zitten niet vast aan onze standaard modellen, maatwerk is ook mogelijk en wordt vaak door Goed Verblijven toegepast.

Onze werkwijze
Door het gehele proces van ontwerp tot bouw uit handen te nemen, zorgen wij van Goed Verblijven ervoor dat u optimaal van uw tuinkantoor geniet. Na de realisatie zult u nog jarenlang plezier beleven aan uw bouwwerk.

Tuinkantoor Haarlem

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Voordelen mantelzorgwoning

Voor- en nadelen mantelzorgwoning

Bekijk voorbeeld

Een mantelzorgwoning laten bouwen is een grote beslissing. Hierbij is het van belang om de juiste afwegingen te maken. Daarom hebben wij voor u de voor- en nadelen van een mantelzorgwoning op een rijtje gezet.

Buitenverblijf op maat

Buitenverblijf op maat: laat uw eigen unieke ruimte creëren

Bekijk voorbeeld

Heeft u altijd al gedroomd van een buitenverblijf dat aan al uw wensen voldoet? Dan is een buitenverblijf op maat voor u een goede oplossing.