Logo Goed Verblijven

Wat is de prijs van een tuinkantoor?

TUINKANTOOR PRIJS BIJ GOED VERBLIJVEN

De prijs voor een tuinkantoor kan sterk variëren en begint omstreeks €30.000,- De exacte prijs is echter afhankelijk van diverse factoren. Zo spelen zaken als het formaat, de gebruikte materialen, de gewenste inrichting, eventuele extra’s zoals airconditioning of verwarming, en het type fundering een rol in de totale kosten.

Een eenvoudig, casco tuinkantoor van 600×300 cm zal u waarschijnlijk rond de €35.000,- kosten. Dit is een basisprijs, exclusief de inrichting of aanvullende voorzieningen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te onthouden dat er mogelijk extra kosten kunnen ontstaan door de noodzaak van een bouwvergunning. Afhankelijk van uw locatie en de grootte van het tuinkantoor, kan dit ook een aanzienlijke factor zijn in de totale kosten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over de opties en prijs voor een tuinkantoor? Vraag hier een offerte aan om een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen. We zitten niet vast aan onze standaard modellen, maatwerk is ook mogelijk en wordt vaak door Goed Verblijven toegepast.

Onze werkwijze
Door het gehele proces van ontwerp tot bouw uit handen te nemen, zorgen wij van Goed Verblijven ervoor dat u optimaal van uw tuinkantoor geniet. Na de realisatie zult u nog jarenlang plezier beleven aan uw bouwwerk.

Tuinkantoor Haarlem

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Recreatiewoning Noordwijk, badkamer wasbak spiegel

Afwerking badkamer

Bekijk voorbeeld

Om de wanden van uw nieuwe badkamer mooi af te werken, gebruiken wij de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo.  Deze panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van wanden in ruimtes zoals badkamer en toilet. Het resultaat is; schitterende wanden.

Houten garage IJmuiden

Een houten kapschuur kopen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u voornemens bent een houten kapschuur aan te  kopen is het belangrijk dat deze er mooi uitziet. U bent namelijk voornemens om een behoorlijke  investering te doen. Daarnaast geeft een mooie kapschuur een meerwaarde aan de woning.