Logo Goed Verblijven

Onze kennis van bouw en materialen

Kennis van bouwwijze
Goed Verblijven is niet voor niks specialist in het realiseren van houten bouwwerken. Met ons gehele team tezamen hebben wij kennis van bouwwijze en materialen. Zo weten wij precies hoe wij voor al uw wensen kunnen vertalen tot een bouwwerk, waarbij wij ook de juiste materialen weten te kiezen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om waar nodig te blijven vernieuwen. Innovatie op het gebied van installatie en bouwmaterialen zorgt immers bij elk bouwwerk voor het beste eindresultaat.

Naast de vele ervaring in toepassing van de meest uiteenlopende materialen hebben we zo wel ons favoriete materialen. Deze favorieten worden gevormd door enerzijds vraag en anderzijds ervaring. Het laatste vinden van grootst belang aangezien de ervaring heeft doen blijken of het product goed is tevens voldoet aan de gestelde eisen of nog meer!

Zo gebruiken wij veel aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Dit omdat deze onderhoudsarm zijn. Ideaal dus voor bij een mantelzorgwoning of recreatiewoning waar u gewoon zo min mogelijk onderhoud aan wilt hebben. De hoofdfunctie is dan namelijk VERBLIJVEN en dat wil u uiteraard ook GOED doen.

Bij een hoogwaardig product hoort nog een hoogwaardigere fundatie. Deze is bij uitstek te vinden in een op staal gefundeerde betonvloer! Deze wordt voorzien van een vorstrand en wapening. Ideaal ook i.c.m. met vloerverwarming te combineren.

Aluminium kozijnen, vorstrand fundatie en kunststof kozijnen

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Goedkoop houten huis

Betaalbaar wonen: laat een goedkoop houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een houten huis bouwen wordt steeds populairder. Dat komt door de voordelen die een goedkoop houten huis bouwen heeft. Als eerste zorgt het voor een fijn leefklimaat.

Poolhouse, Eindhoven

Luxe buitenverblijf

Bekijk voorbeeld

Of u nu op zoek bent naar een exclusieve plek om te ontspannen, te werken of tijd door te brengen met uw dierbaren, een luxe buitenverblijf biedt de perfecte oplossing en is van alle gemakken voorzien. Bij Goed Verblijven wordt uw luxe buitenverblijf op maat gemaakt.