Logo Goed Verblijven

Onze kennis van bouw en materialen

Kennis van bouwwijze
Goed Verblijven is niet voor niks specialist in het realiseren van houten bouwwerken. Met ons gehele team tezamen hebben wij kennis van bouwwijze en materialen. Zo weten wij precies hoe wij voor al uw wensen kunnen vertalen tot een bouwwerk, waarbij wij ook de juiste materialen weten te kiezen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om waar nodig te blijven vernieuwen. Innovatie op het gebied van installatie en bouwmaterialen zorgt immers bij elk bouwwerk voor het beste eindresultaat.

Naast de vele ervaring in toepassing van de meest uiteenlopende materialen hebben we zo wel ons favoriete materialen. Deze favorieten worden gevormd door enerzijds vraag en anderzijds ervaring. Het laatste vinden van grootst belang aangezien de ervaring heeft doen blijken of het product goed is tevens voldoet aan de gestelde eisen of nog meer!

Zo gebruiken wij veel aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Dit omdat deze onderhoudsarm zijn. Ideaal dus voor bij een mantelzorgwoning of recreatiewoning waar u gewoon zo min mogelijk onderhoud aan wilt hebben. De hoofdfunctie is dan namelijk VERBLIJVEN en dat wil u uiteraard ook GOED doen.

Bij een hoogwaardig product hoort nog een hoogwaardigere fundatie. Deze is bij uitstek te vinden in een op staal gefundeerde betonvloer! Deze wordt voorzien van een vorstrand en wapening. Ideaal ook i.c.m. met vloerverwarming te combineren.

Aluminium kozijnen, vorstrand fundatie en kunststof kozijnen

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

luxe tuinkantoor

Luxe tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden en met deze verandering groeit de vraag naar comfortabele werkplekken aan huis. Een luxe tuinkantoor biedt uitkomst. Met een luxe tuinkantoor kunt u de perfecte balans vinden tussen werk en privé.

Kantoor op maat plattegrond

Wat kost een kantoor op maat?

Bekijk voorbeeld

De bouwkosten voor een maatwerk kantoor zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, maar het is mogelijk om een kantoorpand te laten bouwen tussen de €1.000,- en €1.500,- per m2 bij Goed Verblijven.