Logo Goed Verblijven

Wat kost een casco huis bouwen?

Wat kost een casco huis bouwen?

Wij bieden graag maatwerk aan onze klanten, waardoor de kosten voor een casco huis bouwen volledig afhankelijk zijn van uw wensen. Uiteraard zijn de kosten lager dan bij een huis dat sleutelklaar wordt opgeleverd. De prijs van een casco huis is ook afhankelijk van bijvoorbeeld de gewenste fundatie en afwerkingen van de materialen. De omvang en wel/geen technische installatie hebben ook grote invloed op de prijs. U kunt er namelijk voor kiezen om dit zelf te regelen of via ons. Daarnaast heeft het formaat van de woning invloed op de kosten van een casco huis bouwen. Doordat alles naar eigen wens kan worden vormgegeven kunnen de kosten van een casco huis bouwen heel divers zijn. De kosten van een casco woning zijn ongeveer €2.000,- per vierkante meter.

Bij Goed Verblijven vinden wij goed advies erg belangrijk en voorzien u daarom ook graag van advies. Samen kijken we aan de hand van uw wensen en uw budget naar een passende prijs voor een casco op te leveren woning.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Contact
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord om samen te kijken naar hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren.

Mantelzorgwoning, recreatiewoning, tuinkantoor Monster
Menu