Logo Goed Verblijven

Wat zijn de kosten van een houten huis bouwen?

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN HOUTEN HUIS BOUWEN?

Een houten huis kan in verschillende soorten en maten worden gemaakt, zoals u kan zijn bij ons assortiment. Het hout dat wij gebruiken kunnen in verschillende soorten en kleuren worden geleverd, maar ook het dak kan in verschillende vormen en soorten worden geleverd. Er is daarom geen standaardprijs de wij u kunnen geven. De prijzen die u op onze assortimentspagina’s vindt zijn ter indicatie. De kosten van een casco woning zijn ongeveer €2.000,- per vierkante meter.

De prijs is afhankelijk van uw wensen op gebied van materiaal en ontwerp. Verder is het ook afhankelijk van de fundatie. Daarnaast ligt het er ook aan hoe u uw houten huis opgeleverd wil hebben. Casco oplevering is goedkoper dan wanneer de woning helemaal sleutelklaar word opgeleverd. Kortom, de kosten van een houten huis zijn volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij adviseren u graag over wat er mogelijk is binnen uw budget.

Contact
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord om samen te kijken naar hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren.

Houten recreatiewoning Noordwijk, royale tuin

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Houten recreatiewoning, Texel buitenzijde grind

Mobiele mantelzorgwoning

Bekijk voorbeeld

Wilt u een mobiele/verplaatsbare woning voor in de tuin of een (tijdelijke) zorgwoning, maar is vergunningsvrij bouwen geen optie meer? Het is mogelijk om tijdelijk een mobiele mantelzorgwoning te plaatsen in de tuin of op het erf.

Kantoor op maat plattegrond

Wat kost een kantoor op maat?

Bekijk voorbeeld

De bouwkosten voor een maatwerk kantoor zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, maar het is mogelijk om een kantoorpand te laten bouwen tussen de €1.000,- en €1.500,- per m2 bij Goed Verblijven.