Logo Goed Verblijven

Wat zijn de kosten van een houten huis bouwen?

Wat zijn de kosten van een houten huis bouwen?

Een houten huis kan in verschillende soorten en maten worden gemaakt, zoals u kan zijn bij ons assortiment. Het hout dat wij gebruiken kunnen in verschillende soorten en kleuren worden geleverd, maar ook het dak kan in verschillende vormen en soorten worden geleverd. Er is daarom geen standaardprijs de wij u kunnen geven. De prijzen die u op onze assortimentspagina’s vindt zijn ter indicatie. De kosten van een casco woning zijn ongeveer €2.000,- per vierkante meter.

De prijs is afhankelijk van uw wensen op gebied van materiaal en ontwerp. Verder is het ook afhankelijk van de fundatie. Daarnaast ligt het er ook aan hoe u uw houten huis opgeleverd wil hebben. Casco oplevering is goedkoper dan wanneer de woning helemaal sleutelklaar word opgeleverd. Kortom, de kosten van een houten huis zijn volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij adviseren u graag over wat er mogelijk is binnen uw budget.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Contact
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord om samen te kijken naar hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren.

Houten huis bouwen
Menu