Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Hoeveel kost een mantelzorgwoning?

De prijs van een mantelzorgwoning is afhankelijk van het afwerkingsniveau, benodigde fundatie en gewenste gevelbekleding. Om samen tot een scherpe prijs te komen volgen wij de volgende stappen:

  1. Ten eerste kijken wij welke wensen u heeft voor de mantelzorgwoning t.b.v. uitstraling. Wenst u modern of landelijk. Aan de hand van deze keuze kunnen wij een klein ontwerp maken en een goede bijpassende gevelbekleding aanraden;
  2. Hierna bepalen wij gezamenlijk in hoe verre de mantelzorgwoning sleutelklaar moet worden opgeleverd. Wilt u zelf niets doen aan afwerking van de mantelzorgwoning is sleutelklaar de beste oplossing, u kunt ook kiezen voor het andere uiterste casco. In dit geval wordt alleen de dragende constructie opgeleverd als eindproduct;
  3. Als laatste is het belangrijk om de draagkracht van de grond te bepalen. Aan de hand van deze stap kan de benodigde fundatie worden geadviseerd.

Dit zijn enkele stappen die belangrijk zijn voor het bepalen van de prijs van een mantelzorgwoning. Aan de hand van deze stappen, waarvan het afwerkingniveau de grootste invloed heeft, wordt de prijs bepaald. Deze prijs varieëert van € 800,- tot € 1.400,- per vierkante meter.

Casco mantelzorgwoning
Casco oplevering
Sleutelklare mantelzorgwoning
Sleutelklare oplevering

Bekijk overzicht