Logo Goed Verblijven

Hoe lang duurt het bouwen van een huis bij Goed Verblijven?

HOE LANG DUURT HET BOUWEN VAN EEN HUIS BIJ GOED VERBLIJVEN?

Het bouwen van een huis bij Goed Verblijven duurt ongeveer 2/3 maanden. Echter is dit wel afhankelijk van de omstandigheden. De duur van de bouw is afhankelijk van de grote en de complexiteit van het project. Er komen diverse werkzaamheden kijken bij het bouwen van een houten huis. Doordat al deze werkzaamheden op elkaar aan moeten sluiten kan het zo zijn dat één van de werkzaamheden het bouwproces vertraagd. Het is ons streven om uw houten bouwwerk zo snel mogelijk op te leveren. Samen met andere partijen zorgen wij ervoor dat alles binnen het bouwproces zo goed mogelijk op elkaar aansluit. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw droomwoning. Wij zullen u van te voren altijd inlichten over hoe lang het ongeveer gaat duren, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over het bouwen van een huis door Goed Verblijven kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze werkwijze
Door het gehele proces van ontwerp tot bouw uit handen te nemen, zorgen wij van Goed Verblijven ervoor dat u optimaal van uw houten verblijf geniet. Na de realisatie zult u nog jarenlang plezier beleven aan uw bouwwerk.

Tuinkantoor Haarlem

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Recreatiewoning Noordwijk, badkamer wasbak spiegel

Afwerking badkamer

Bekijk voorbeeld

Om de wanden van uw nieuwe badkamer mooi af te werken, gebruiken wij de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo.  Deze panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van wanden in ruimtes zoals badkamer en toilet. Het resultaat is; schitterende wanden.

luxe tuinkantoor

Luxe tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden en met deze verandering groeit de vraag naar comfortabele werkplekken aan huis. Een luxe tuinkantoor biedt uitkomst. Met een luxe tuinkantoor kunt u de perfecte balans vinden tussen werk en privé.