Logo Goed Verblijven

Inrichting van uw nieuwe verblijf

Inrichting
Bij een mooi nieuw verblijf hoort een mooi interieur. Een interieur is iets waar u elke dag weer tegenaan kijkt. Het moet dus een mooie en stralende inrichting zijn waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt. In een nieuwe ruimte kan het soms lastig zijn om een interieur te kiezen, Wij adviseren u daarom om zo dicht mogelijk bij uw eigen gevoel te blijven. Uiteindelijk bent u degene die er in gaat wonen en/ of werken. Ga daarom voor een interieur waar u zich bij thuis voelt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Inrichting kiezen
Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van inrichting. Daarom is het slim om te inventariseren welke stijl het beste bij u past. Vanuit dit oogpunt kunt u dan verder zoeken naar specifieke details die u wilt. Zorg dat u het overzicht houdt terwijl u uw ideeën verzameld, zodat uw droomplaatje realiteit wordt.

Bussum tuinkantoor sleutelklaar

Moodboard
Wanneer u op ontdekkingstocht gaat om te kijken welke woonstijl en inrichting het beste bij u past wordt u waarschijnlijk overspoelt met stijlen, meubels en ideeën. Alle mogelijkheden staan immers nog open. Dit kan heel verwarrend en stressvol zijn wanneer u daarbij ook nog bezig bent om een nieuwe ruimte te laten bouwen. Wij willen u daarom adviseren om een moodboard te maken. Door middel van een moodboard al uw ideeën verzamelen voor het complete plaatje. Zo schept u voor uzelf een hoop duidelijkheid en overzicht.

Plattegrond
Wanneer u een nieuw interieur uitzoekt, zie je het totaalplaatje pas als alles in je huis staat. Het is dan natuurlijk vervelend om erachter te komen dat bepaalde meubels niet passen of niet mooi op elkaar zijn afgestemd. Ook daar is uiteraard een prachtige oplossing voor.
Online zijn er veel mogelijkheden om een plattegrond te maken. Zo kunt u vooraf al goed zien wat er in de ruimte past en welke items het mooiste zullen staan. Wanneer u niet zo handig bent om dit online te doen kunt u natuurlijk ook gewoon op papier uw ideeën uitwerken. Zo krijgt u een prachtig beeld van hoe uw mantelzorg- of recreatiewoning er uit zal komen te zien.

Afwerking
Bij het inrichten van een nieuwe ruimte is de basis ook ontzettend belangrijk. Daarbij denken wij aan de afwerking van de wanden en de vloer. Uit ervaring weten wij dat het prettig voor u is wanneer u vooraf nadenkt over de afwerking van de woning. Bijvoorbeeld voor de afwerking van de binnenwanden zijn talloze mogelijkheden, zo kunt u denken aan muurverf, de wanden dienen dan wel zogenaamd ‘sausklaar’ opgeleverd te worden, behang, structuurverf of zelfs muren afgewerkt met houten planken om het natuurgevoel helemaal compleet te maken. Ook om de vloer uit te zoeken adviseren wij u de tijd te nemen. De vloer bepaald uw interieur voor een groot deel daarom is het belangrijk om deze met zorg uit te kiezen.

Op het moment dat u een moodboard, plattegrond en een keuze voor de basis heeft gemaakt zult u enorm veel rust ervaren. Uw nieuwe verblijf wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnen prachtig. Dan kunt u alvast gaan genieten van uw toekomstige nieuwe verblijf.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Goedkoop houten huis

Betaalbaar wonen: laat een goedkoop houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een houten huis bouwen wordt steeds populairder. Dat komt door de voordelen die een goedkoop houten huis bouwen heeft. Als eerste zorgt het voor een fijn leefklimaat.

Houten, atelier tuinkantoor recreatiewoning mantelzorgwoning Heilige Landstichting

Voor het woord kwaliteit zijn veel betekenissen. Eén van de vele betekenissen van kwaliteit is: de mate van voldoening aan de norm van de klant. Zoals u wellicht heeft opgemerkt is dit wel een heel breed begrip en daardoor het woord kwaliteit maar een zwak woord.

Menu