Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Verplaatsbaar tuinkantoor Wassenaar 600 x 330 cm.

Het verplaatsbare tuinkantoor Wassenaar is uitgevoerd met een prachtige Modiwood wandbekleding, hierdoor wordt het een zeer modern geheel dat ook een zeer hoge duurzaamheid heeft.


De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.


Afmetingen:
Breedte ca. 600 cm.
Diepte ca. 330 cm.
Hoogtemaat ca. 250 cm.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 36.820,00

Product beschrijving

Details

Het verplaatsbare tuinkantoor Wassenaar is uitgevoerd met een Modiwood wandbekleding. Hierdoor wordt er een geheel gecreëerd. De wanden worden opgebouwd door middel van Modiwood. Verder worden de wanden voorzien van de benodigde isolatie.

De binnenwanden worden voorzien van plaatmateriaal met glasvezelbehang welke wordt gesausd. Hierdoor wordt er een volledig bouwwerk afgeleverd waardoor u met minale zorgen achterblijft.

Het verplaatsbare tuinkantoor wordt gebouwd op een stalen onderstel en wordt voorzien van een houten vloer. Hierdoor kan het tuinkantoor in zeer korte tijd op locatie worden gebouwd.

Het tuinkantoor wordt voorzien van ledspots en schakelmateriaal en enkele wand contact dozen. Verder wordt het bouwwerk voorzien van verwarmingspanelen met een thermostaat.

De ramen en deuren worden vervaardigt uit kunststof met renolite folie, daarnaast worden de ramen en deuren voorzien van dubbel HR++ glas. Verder worden de ramen en deuren voorzien van ventilatie roosters, zodat er voldoende frisse lucht aanwezig is.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 600 cm
Dieptemaat 330 cm
Wandhoogte 250 cm
Nokhoogte 290 cm
Wandbekleding Modiwood
Dakvorm Plat dak
Dakbedekking Dakleer of EPDM folie
Dakisolatie Ja
Materiaal ramen en deuren Hardhout

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Verplaatsbaar tuinkantoor Wassenaar 600 x 330 cm.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.