Tuinkantoor met toilet

Tuinkantoor met toilet
Beleef meer productiviteit, rust en ruimte door het laten bouwen van een tuinkantoor met toilet. De luxe en het comfortmogelijkheden zijn oneindig en u bepaalt zelf hoever wij daarin mogen gaan. Zo bieden wij tuinkantoren aan in ieder budget en voor ieder type tuin. Onze varianten kunnen al binnen één dag geplaatst worden en wij monteren tevens alles bij u thuis. Ook het gemak en plezier ervaren van een comfortabel tuinkantoor met toilet? Wij geven u graag advies.

Interieur en exterieur volledig verzorgd
Maakt u zich geen zorgen over de mogelijkheden voor het interieur en exterieur van uw tuinkantoor met toilet. Deze zijn namelijk oneindig. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het eerste gesprek een duidelijk beeld krijgt van wat er mogelijk is, zodat u een goede keuze kunt maken. We werken graag zo duurzaam mogelijk, dus proberen we dit ook toe te passen in ons in- en exterieur. Zo werken we veel met hout en gebruiken we producten met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

Warm water en waterafvoer tot in detail geregeld
Wij verzorgen de volledige warmwatervoorziening en waterafvoer voor uw tuinkantoor met toilet. Houdt er rekening mee dat wij hiervoor een eenvoudige toegang moeten hebben om uw afvoer aan te sluiten en dat er een aantal waterleidingen gelegd moeten worden en risico’s op bevriezing vermeden worden. Het is ook nodig om een warmwatertank te installeren. Daarnaast moeten de leidingen aangesloten worden op het riool en zullen we een optimale controle uitvoeren van het gehele gebied rondom het tuinkantoor.

De voordelen van een tuinkantoor met toilet
Het is natuurlijk een fijne vooruitgang dat u niet meer aan de keukentafel hoeft te werken en u de werksfeer niet meer mee naar huis neemt wanneer u een tuinkantoor met toilet installeert. Maar, daarnaast heeft het plaatsen van een tuinkantoor met toilet nog meer voordelen:

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

  • Eenvoudig besteld, snel geinstalleerd
  • Voordeliger en sneller dan een uitbouw
  • Een tuinkantoor met toilet werkt woningwaarde verhogend
  • Fiscaal aftrekbaar
Houten tuinkantoor, aanbouw Vleuten

Eenvoudig besteld, snel geïnstalleerd
Een tuinkantoor met toilet realiseren wij volledig op maat, maar u heeft uiteraard ook de keuze uit diverse mooie prefab varianten. Deze nemen wij graag met u door. Van het eerste gesprek tot volledige montage bent u slechts 2 tot 6 weken onderweg. Dat is dus een hele snelle realisatie!

Voordeliger en sneller dan een uitbouw
Het uitbouwen van uw woning kan veel prijziger uitvallen én langer duren dan het aanschaffen van een tuinkantoor met toilet. U moet rekening houden met een bouwvergunning, onderzoek en krijgt te maken met offertes diverse aannemers. De tuinkantoren kunnen wij in ieder formaat en budget aanbieden en u heeft hiervoor geen vergunning nodig.

Een tuinkantoor met toilet werkt woningwaarde verhogend
De aanschaf van een tuinkantoor heeft in de meeste gevallen een positief effect op de waarde van uw woning. De installatie van dit gebouw zal bij verkoop zeker de aandacht van kopers trekken, maar kan ook de taxatiewaarde verhogen.

Fiscaal aftrekbaar
Het kan als ZZP’er zeer aantrekkelijk zijn om een tuinkantoor met toilet aan te schaffen. In alle rust werken wordt zeker beloond, omdat dit type werkruimte zo voldoet aan de voorwaarden van fiscale aftrek. Met een eigen ingang en toilet kunt u de BTW terugvragen. Daarbij is het ook mogelijk om uzelf te kwalificeren voor de investeringsaftrek. Voordeel op voordeel dus.

Een tuinkantoor met toilet realiseren? Neem nu contact op
Wilt u informatie inwinnen over het laten installeren van een tuinkantoor met toilet? Of wilt u direct een gesprek met ons inplannen om uw wensen door te nemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten.

Vraag hier uw offerte aan of neem telefonisch contact op

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu