Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor met toilet

Tuinkantoor met toilet

Beleef meer productiviteit, rust en ruimte door het laten bouwen van een tuinkantoor met toilet. De mogelijkheden zijn oneindig en u bepaalt zelf hoever wij daarin mogen gaan. Zo bieden wij tuinkantoren voor ieder budget en ieder type tuin. Onze varianten kunnen al binnen één dag geplaatst worden en wij monteren tevens alles bij u thuis. Ook het gemak en plezier ervaren van een comfortabel tuinkantoor met toilet? Wij geven u graag advies.

Interieur en exterieur volledig verzorgd

Maakt u zich geen zorgen over de mogelijkheden voor het interieur en exterieur van uw tuinkantoor met toilet. Deze zijn namelijk oneindig. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het eerste gesprek een duidelijk beeld krijgt van wat er mogelijk is, zodat u een goede keuze kunt maken. We werken graag zo duurzaam mogelijk, dus proberen we dit ook toe te passen in ons in- en exterieur. Zo werken we veel met hout en gebruiken we producten met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

Watervoorziening tot in detail geregeld

Wij verzorgen de volledige warmwatervoorziening en waterafvoer voor uw tuinkantoor met toilet. Houdt er rekening mee dat wij hiervoor een eenvoudige toegang moeten hebben om uw afvoer aan te sluiten en dat er een aantal waterleidingen gelegd moeten worden en risico’s op bevriezing vermeden worden. Het is ook nodig om een warmwatertank te installeren. Daarnaast moeten de leidingen aangesloten worden op het riool en zullen we een optimale controle uitvoeren van het gehele gebied rondom het tuinkantoor.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Voordelen van een tuinkantoor met toilet

Het is natuurlijk fijn dat u niet meer aan de keukentafel hoeft te werken en u het werken goed kunt afsluiten wanneer u een tuinkantoor installeert. Maar verder heeft het plaatsen van een tuinkantoor met toilet nog meer voordelen:

 • Eenvoudig besteld, snel geïnstalleerd
 • Voordeliger en sneller dan een uitbouw
 • Een tuinkantoor met toilet werkt woningwaarde verhogend
 • Fiscaal aftrekbaar
Houten tuinkantoor, aanbouw Vleuten

Een tuinkantoor met toilet realiseren?

Wilt u informatie inwinnen over het laten installeren van een tuinkantoor met toilet? Of wilt u direct een gesprek met ons inplannen om uw wensen door te nemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Vraag hier uw offerte aan of neem telefonisch contact op via +31 (0) 525 65 51 23

 • Eenvoudig besteld, snel geïnstalleerd
  Een tuinkantoor met toilet realiseren wij volledig op maat, maar u heeft uiteraard ook de keuze uit diverse mooie prefab varianten. Van het eerste gesprek tot volledige montage bent u slechts 2 tot 6 weken onderweg. Dat is dus een hele snelle realisatie!
 • Voordeliger en sneller dan een uitbouw
  Het uitbouwen van uw woning kan veel prijziger uitvallen én langer duren dan het aanschaffen van een tuinkantoor met toilet. U moet rekening houden met een bouwvergunning, onderzoek en krijgt te maken met offertes diverse aannemers. De tuinkantoren kunnen wij in ieder formaat en budget aanbieden en u heeft hiervoor geen vergunning nodig.
 • Verhoogt de woningwaarde
  De aanschaf van een tuinkantoor heeft in de meeste gevallen een positief effect op de waarde van uw woning. De installatie van dit gebouw zal bij verkoop zeker de aandacht van kopers trekken, maar kan ook de taxatiewaarde verhogen.
 • Fiscaal aftrekbaar
  Het kan als zelfstandige zeer aantrekkelijk zijn om een tuinkantoor met toilet aan te schaffen. In alle rust werken wordt zeker beloond, omdat dit type werkruimte zo voldoet aan de voorwaarden van fiscale aftrek. Met een eigen ingang en toilet kunt u de BTW terugvragen en kwalificeren voor de investeringsaftrek. Voordeel op voordeel dus.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!