Logo Goed Verblijven

Houten terrasoverkapping kopen

Terrasoverkapping kopen

Stelt u zich eens voor, altijd buiten kunnen zitten, ook als het iets kouder begint te worden. Dat is wat de terrasoverkapping u te bieden heeft. Recreëren in uw achtertuin onder alle omstandigheden en dat in een sfeervol bouwwerk, wat Goed Verblijven op  hoogwaardige wijze heeft geplaatst.

Een houten terrasoverkapping kan een mooie verlengde van een woning zijn. Zodoende wordt de woning meer waard. Om dit te realiseren is het verstandig om naar details in de woning te kijken. Hoe kunnen wij dit implementeren in een terrasoverkapping zodat het lijkt of het tijdens de bouw van de woning al is opgenomen. Wanneer u het zich overweegt om een houten terrasoverkapping te laten bouwen is het zeker raadzaam u hierin goed te laten voorlichten.

Maatwerk

Doordat een terrasoverkapping een verlengde van de woning moet zijn worden veel kenmerkende items van de woning teruggeplaatst. Zodoende wordt het één geheel met de woning. Alle producten worden opmaat gefabriceerd, dus geen maatvoering is onmogelijk. Wanneer de goot van de woning te laag is om daaronder een overkapping te plaatsen kunnen wij ook de goot verwijderen. Door de goot te verwijderen zullen wij hoogte winnen waardoor de overkapping in het verlengde van het schuine dak geplaatste wordt.

Duurzame materialen

Een klassieke terrasoverkapping kan gemaakt worden van vele materialen. Goed Verblijven raad u echter duurzame materialen aan zodat u lang kunt genieten van uw klassieke terrasoverkapping. 

Veranda Uddel

Klassieke terrasoverkapping van hout

Een houten terrasoverkapping bouwen kunnen veel mensen. Maar worden wel de juiste materialen toegepast. Hout is een prachtig materiaalsoort maar voor welk materiaal moeten we wat toepassen. Goed Verblijven adviseert hierin graag om zodoende tot een duurzaam ontwerp te komen. Met de materialen kunt u denken aan de kolommen, wanden en dakbeschot. Graag gaan wij met u hierover in overleg om zodoende een mooi plaatje samen te stellen en dat u na realisatie jaren plezier kunt hebben van uw terrasoverkapping. Het bouwen daarvan doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven wat betekend dat het ook uitmuntend moet zijn!

Gebruiksvriendelijk bouwen

Wanneer u een terrasoverkapping laat bouwen is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Het moet namelijk gebruiksvriendelijk zijn en optische verantwoord. Een belangrijk aandachtspunt is de lichtinval van de woning. Vaak krijgen wij de reactie van mensen dat een klassieke terrasoverkapping de woning donker maakt. Dit is echter niet het geval wanneer wij een lichtkoepel of raam in het dak plaatsen. Zodoende zult u het daglicht behouden in uw woning en heeft u een mooie klassieke terrasoverkapping.

Vrijstaande overkapping

Wanneer de overkapping vrijstaand geplaatst wordt is het ook van belang dat deze mooi aansluit bij de woning en het tuinontwerp. Een vrijstaande overkapping kan visueel evengoed diepte in de tuin geven. Door een vrijstaande overkapping te laten bouwen kunt u langer genieten van uw tuin, wanneer u er ook nog een kachel in laat plaatsen kunt u er ’s avonds lang goed verblijven.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.