Veranda

Uddel

Vanaf € 13.000

Deze prachtige veranda staat in Uddel. De Veranda is tegen de woning aangebouwd. Precies naar de wens van de klanten. De details van het huis komen terug in de veranda waardoor er een prachtig geheel ontstaat.

Product beschrijving

Breedtemaat: 595 cm
Dieptemaat: 400 cm
Wandhoogte: 280 cm
Nokhoogte: 290 cm
Wandbekleding: N.V.T.
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: N.V.T

Plattegrond

Houten veranda Limmen

Op de Veluwe hebben we in Uddel een prachtige veranda mogen realiseren. de veranda is helemaal open en heeft alleen drie staanders en een overkapping. Hierdoor is het perfect om onder de schaduw te zitten bij warm weer. Ook kan door de veranda bij elke weersomstandigheden de deur toch open en kan er genoten worden van de buitenlucht.

Het mooie aan deze veranda is dat de details van de woning terugkomen. De witte deuren staan schitterend bij de witte veranda. Ook de rietenkap staat prachtig bij de veranda. Het platte dak in combinatie met de rietenkap van de woning geven een prachtig contrast. Het platte dak maakt het speels maar modern.

Ontwerp

De houten staanders zijn gemaakt van een duurzaam houtsoort. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten er extra lang plezier van. Ook is het onderhoudsarm waardoor er veel geld bespaard kan worden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.