Tuinkantoor Zeist

Zeist

BEVINDINGEN KLANT

Tuinkantoor Zeist

Voor klanten in Zeist hebben wij een prachtig kantoor in de tuin gerealiseerd. Deze klanten werken samen en wilden graag vanuit huis hun werk kunnen doen. Voor de bouw van het kantoor hadden zij een aantal wensen.
• Ruimte voor twee aparte werkplekken
• Bijgebouw met oog op de natuur
• Moderne afwerking

De buitenbekleding is voorzien van Cedar, dat verticaal is toegepast. Hierdoor krijgt het geheel een natuurlijke en toch moderne uitstraling. Het tuinkantoor is afgewerkt met een groendak, waardoor ook op het kantoor een prachtige tuin kan worden gecreëerd. Dit heeft als groot voordeel dat het kantoor zeer milieuvriendelijk wordt. Door een groendak te hebben wordt het in de zomer niet te heet, terwijl het dak in de winter ervoor zorgt dat warmte beter behouden blijft. Zo wordt er een hoop op energie bespaard.

Heerlijk om op deze manier samen te kunnen werken, terwijl we geen overlast ervaren. We kunnen de pauzes gezellig samen doorbrengen en toch in alle rust apart van elkaar werken.

Het kantoor is voorzien van een geïsoleerde binnenmuur, waarmee de twee aparte werkplekken van elkaar worden gescheiden. Zo kan er in alle rust worden gewerkt, terwijl de partners toch dicht bij elkaar zijn. De voorzijde van beide kantoren zijn voorzien van ramen en deuren van glas. De zijramen zorgen ervoor dat er ook voldoende natuurlijk licht naar binnenvalt wanneer de zon draait. Dit draagt bij aan energiebesparing, doordat kunstmatig licht bijna niet nodig is.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Geïsoleerde scheidingswand
Gevelbekleding: Red Cedar, verticaal geplaatst
Dak: Plat dak, afgewerkt met een groendak
Afvoer: Zinken hemelwaterafvoer, tot boven het maaiveld gemonteerd
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

Garage in Nieuwegein
Garage Emst

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu