Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Utrecht

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Utrecht

In Utrecht, achterin de stadstuin van onze klant, hebben wij dit tuinkantoor gerealiseerd. Dit prefab tuinkantoor dient niet alleen als werkplek, maar vormt ook een prachtige erfafscheiding. Zo kan men in alle rust en privacy werken. Dit tuinkantoor is volgens de wensen van onze klant gebouwd. Deze wanden onder andere:

  • Extra bergingsruimte
  • Milieuvriendelijke afwerking
  • Natuurlijk licht

Voor een duurzame afwerking hebben we het tuinkantoor van gevelbekleding in gemodificeerd hout. Daarnaast hebben we gekozen voor een groendak, zodat het houten kantoor bijdraagt aan de biodiversiteit. Dankzij het groendak kan de grasmat in de tuin worden doorgetrokken naar de houtbouw. Daarnaast zorgt een dak met gras en andere beplanting voor een perfect klimaat in het kantoor. Warmte van buiten wordt tegengehouden en warmte van binnen blijft beter behouden. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer niet te warm wordt en in de winter niet te koud, zodat men altijd comfortabel werkt.

‘Een hele fijne plek om in te werken. Ik heb alle nodige rust en privacy om mijn werk te doen. En met de aparte deur naar de opslagruimte hoef ik niet gestoord te worden.’

Rustige werksfeer in utrecht

Dit tuinkantoor in Utrecht is uitgerust met extra opslag, welke via een aparte deur bereikbaar is. Deze deur hebben we afgewerkt met de gevelbekleding, zodat deze volledig wordt opgenomen in het bouwwerk. De werkruimte is bereikbaar via een dubbele openslaande deur, welke voorzien is van raampartijen. In combinatie met de aangrenzende ramen kan men tijdens werk optimaal van daglicht genieten. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om de binnenwanden af te werken met multiplex vuren, zodat een rustige werksfeer wordt gecreëerd.

Dit tuinkantoor is conform de wensen van de klant gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met multiplex vuren
Dak: Plat groendak
Gevel: Bekleed met gemodificeerd hout
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD