Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Reeuwijk

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Reeuwijk

Voor klanten in Reeuwijk hebben wij langs het water deze recreatiewoning gebouwd. Zij waren op zoek naar een woning om met hele gezin van te genieten. Voor het ontwerp en de bouw van deze houten recreatiewoning hebben wij alle wensen van onze klanten in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Uitgebreid uitzicht op de omgeving
  • Geïsoleerde recreatiewoning
  • Buiten direct met binnen betrekken

Deze recreatiewoning in Reeuwijk is voorzien van NaturalCladding gevelbekleding. Dit is thermisch behandeld Afrikaans loofhout. Dankzij de behandeling is het hout bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor wordt niet alleen een mooi vormgegeven, maar ook een duurzame recreatiewoning gegarandeerd. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van kunststof kozijnen, zodat de woning vrijwel geen onderhoud vergt. Om buiten direct met binnen te betrekken hebben we de woonruimte voorzien van schuifdeuren. Door de schuifdeuren heeft men toegang tot het terras, welke bestaat uit een hardhouten vlonder. Hiermee wordt de recreatiewoning verlengd en kan men optimaal van de omgeving genieten.

‘De vlonder aan de kant van de woonkamer is prachtig. We zitten hier graag met zijn allen te ontbijten. Een hele fijne plek om lekker uit te waaien en van het uitzicht te genieten.’

Recreatiewoning met isolatie & vloerverwarming

Deze recreatiewoning in Reeuwijk bestaat uit een gang, twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Om voor prachtig uitzicht rondom te zorgen hebben we de woning voorzien van brede en hoge raampartijen. Vanuit elke hoek kan men uitkijken op de natuur met de uitgestrekte plassen. Om het hele jaar door gebruik te maken van de geïsoleerde recreatiewoning hebben wij dit voorzien van vloerverwarming. Deze warmte stijgt op en zorgt zo voor een aangename temperatuur in de woning. Wat voor weet het ook is, men geniet volop van deze recreatiewoning.

Deze recreatiewoning is conform de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een tuinkantoor, garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM dakbedekking
Gevel: Voorzien van NaturalCladding bekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD