Recreatiewoning Hattem

Hattem

BEVINDINGEN KLANT

Recreatiewoning Hattem
Klanten in Hattem wilden graag een recreatiewoning nabij hun woonhuis. De bedoeling was om van vakantie te genieten, zonder hiervoor ver te moeten reizen. Daarom is de woning gebouwd op een prachtige locatie in het buitengebied van Hattem. Hierbij is er zicht op de uiterwaarden van de IJssel voor het ultieme vakantiegevoel. Voor de woning zelf hadden onze klanten een paar wensen.

  • Ruimte om de auto te parkeren
  • Ook van binnen van het uitzicht kunnen genieten
  • Interieur met houtlook

De woning is voor een groot deel voorzien van zwart Waxedwood gevelbekleding, dat verticaal is gemonteerd. Deze bekleding wordt vanaf de luifel doorgetrokken naar de zijwanden en de achterkant van de woning. Waxedwood is door een behandeling beschermd tegen alle weersinvloeden, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd. Om de woning een strakke en toch speelse uitstraling te geven is de voorzijde onder de luifel bekleed met Red Cedar, horizontaal gemonteerd. De lichte kleur staat prachtig in contrast met de zwarte bekleding, wat samen met de montagerichting voor een unieke uitstraling zorgt.

‘Met het mooie uitzicht tot aan Zwolle toe komen we pas echt tot rust. Een perfecte woning om weer helemaal op te laden, wanneer we maar willen.’

Om de auto veilig te parkeren is de woning aan de zijkant uitgebreid met een carport. Ook deze is voorzien van Waxedwood bekleding voor een stijlvolle afwerking. Het gebouw bestaat uit een grote woonruimte met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Hiermee biedt deze recreatiewoning ruimte voor het hele gezin. Om binnenshuis een houtlook naar voren te laten komen is het plafond open gelaten, waardoor men in elke ruimte zicht heeft op het houten dakbeschot. Deze look wordt extra geaccentueerd in de keuken, door alle kasten met hout te bekleden. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling, die perfect samengaat met elke gewenste stijl.

Verder is de woning in de leefruimte en slaapkamers voorzien van hoge ramen, zodat hier veel natuurlijk licht naar binnen valt. Daarnaast zorgt dit ervoor dat men van binnenuit optimaal van de omgeving kan genieten. De woonruimte is aan de voorzijde voorzien van een dubbele deur met aan weerszijde een breed raam. Aan de achterzijde hebben we een brede pui geplaatst. Deze bevindt zich loodrecht tegenover de deur aan de voorzijde. Dit geeft de woning een unieke doorkijk van buitenaf met van binnen uitgebreid zicht op buiten.

Deze recreatiewoning kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Hierdoor kan het gebouw ook perfect dienstdoen als onder andere mantelzorgwoning, gastenverblijf, atelier of tuinkantoor.

 

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Bekleed met Waxedwood en Red Cedar
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas
Goot, 2 stuks: PVC hemelwaterafvoer tot boven het maaiveld gemonteerd

Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem
Recreatiewoning, mantelzorgwoning, tuinkantoor Hattem
Recreatiewoning, mantelzorgwoning, tuinkantoor Hattem
Recreatiewoning, mantelzorgwoning, tuinkantoor Hattem
Recreatiewoning, mantelzorgwoning, tuinkantoor Hattem
Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Hattem

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu