Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Groessen

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Groessen

Voor klanten in Groessen hebben wij deze riante recreatiewoning gerealiseerd. Het gehele proces van ontwerp tot bouw is in samenspraak met de klanten verlopen. Hierbij hebben wij al hun wensen in acht genomen. De wensen voor deze recreatiewoning waren onder andere:

  • Praktische indeling
  • Ruimte voor het hele gezin
  • Geïsoleerde recreatiewoning

Deze recreatiewoning is voorzien van Waxedwood gevelbekleding. Doordat dit hout bestand is tegen alle weersinvloeden wordt een duurzame woning gegarandeerd. Het hout heeft tevens een behandeling ondergaan, waardoor het vergrijzingsproces al in gang is gezet. Zo heeft de recreatiewoning in Groessen al een prachtige authentiek karakter gekregen, welke met de tijd nog authentieker zal worden door verdere vergrijzing. Daarnaast staat dit prachtig in contrast met de wit afgewerkte kozijnen en het zwarte dak.

Om voor voldoende lichtinval te zorgen hebben we de recreatiewoning voorzien van uitgebreide raampartijen. Daarbij komt de dubbele openslaande deur in de woonkamer, zodat buiten direct met binnen kan worden verbonden.

‘Een hele fijne woning om in te verblijven. We komen hier graag om van alle rust te genieten. Daarnaast vinden onze gasten het ook heel fijn om hier te verblijven wanneer zij bij ons op bezoek willen komen. Een perfecte plek om in terug te trekken en te genieten van de omgeving met de nodige privacy.’

recreatiewoning met vide en terras

De recreatiewoning in Groessen heeft een zeer ruime opstelling. Deze is voorzien van een ruime entree met garderobe, twee slaapkamers, een badkamer met afzonderlijk toilet en een leefruimte met woonkamer en open keuken. Door het geheel zo ruim mogelijk op te stellen wordt een luxe en rustige woning gecreëerd. Daarnaast hebben we een vide toegevoegd, zodat men extra ruimte heeft voor opslag, kantoorruimte of extra slaapkamer.

Middels vloerverwarming wordt de recreatiewoning verwarmd. In combinatie met de isolatie is deze woning het hele jaar door uiterst comfortabel om in te verblijven. Kortom: een prachtige recreatiewoning om te genieten in Groessen, welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Deze recreatiewoning is volledig volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Naar wens kan deze worden ingericht als mantelzorgwoning en gastenverblijf. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij nog meer soorten houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, poolhouse, tuinhuis, garage en nog veel meer. Ook interesse in een verblijf van hout? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit geïsoleerd beton
Wanden: Binnenwanden sausklaar opgeleverd
Dak: Zadeldak voorzien van zwarte dakpannen
Gevel: Bekleed met Waxedwood
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD