Logo Goed Verblijven

Garage Bellingwolde

Bellingwolde

Onze klant aan het woord

In de provincie Groningen hebben wij in Bellingwolde een prachtige garage gerealiseerd. De klanten wilden graag dat er een carport zou zijn voor hun camper. Wij hebben garage extra hoog uitgevoerd zodat de camper onder de carport geplaatst kan worden.

Ook is de garage uitgevoerd met een puntdak. nog specifieker is dat het een schilddak is. Het voordeel hiervan is dat het een stevig dak is waardoor het stormbestendig is. Ook kan de regen gemakkelijk naar beneden stromen. Doordat de garage is voorzien van een puntdak geeft het een landelijke uitstraling. Ook de staanders en de grote klapdeuren geven het een landelijk effect. Het zwarte hout geeft een schitterend contrast met de rode dakpannen. De garage is voorzien van diverse ramen waardoor er wat daglicht naar binnen kan.

Ontwerp

Voor de wandbekleding is gekozen voor WaxedWood. Dit is een populair houtsoort. Het is een duurzaam houtsoort met een waterafstotende werking. Onze duurzame materialen hebben als voordeel dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur waardoor de klanten extra lang plezier hebben van de garage.

De kozijnen zijn voorzien van Hardhout. Hardhout is een duurzaam houtsoort. Dit houdt in dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Ook is het een zeer compact houtsoort. Hierdoor is erg sterk. Hardhout kan tegen alle weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD