Garage

Bellingwolde

Vanaf € 30.000

Deze prachtige garage is extra hoog uitgevoerd, zodat de camper ook onder de carport geplaatst kan worden. Door de combinatie van de staanders en het puntdak geeft het een schitterende landelijke uitstraling. Iets wat de klanten graag wilden.

Product beschrijving

Breedtemaat: 400 cm
Dieptemaat: 1150 cm
Wandhoogte: 310 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: Waxedwood
Dakvorm: Punt dak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten garage Bellingwolde

Tegen de Duitse grens hebben wij in Bellingwolde een prachtige garage gerealiseerd. En dit geheel naar de wensen van de klant! De klanten hadden als wens dat er een carport zou zijn voor hun camper. Dit hebben wij in het ontwerp meegenomen en gerealiseerd. De garage is extra hoog uitgevoerd zodat de camper onder de carport geplaatst kan worden. Ook is de garage uitgevoerd met een puntdak. nog specifieker is dat het een schilddak is. Het voordeel hiervan is dat het een stevig dak is en regen en sneeuw gemakkelijk weg stroomt. Ook is het stormbestendig. Doordat de garage is voorzien van een puntdak geeft het een landelijke uitstraling. Ook de staanders en de grote klapdeuren geven het een landelijk effect.

De garage is voorzien van diverse ramen. dit zorgt ervoor dat er wat daglicht naar binnen kan. Ook aan de zijkant is de garage voorzien van nog een deur.

Ontwerp

De wandbekleding is vervaardigd uit WaxedWood. Dit is een houtsoort dat veel gekozen wordt. Het is een duurzaam houtsoort met een waterafstotende werking. Hierdoor heeft het een lange levensduur en is het ook nog eens onderhoudsarm.

De kozijnen zijn vervaardigd uit Hardhout. Dit houtsoort is duurzaam en zeer compact. Hierdoor is dit ook een sterk houtsoort. Hardhout kan tegen alle weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu