Logo Goed Verblijven

Aanbouw Den Bosch

Den Bosch

Onze klant aan het woord

De schitterende aanbouw in Den Bosch hebben wij mogen realiseren.

“Een prachtige extra werkplek gecreëerd tegen betaalbaar tarief wat de woning ook nog eens vergroot. Ik ben heel erg tevreden!”

Deze aanbouw in Den Bosch is op een mooie manier tot stand gekomen. De klant heeft een eigen onderneming en had een groter kantoor nodig. Dit wilde hij als aanbouw gerealiseerd hebben. De voorgevel is volledig van glas. De klant wilde genoeg licht hebben. Door de riante hoeveelheid ramen te gebruiken komt er genoeg daglicht naar binnen en geeft het een ruimtelijk effect. de ramen geven een prachtig contrast met het hout.

Ontwerp

Het platte dak geeft de aanbouw een strakke en moderne uitstraling. het voordeel van een plat dak is dat de constructie vaak wat eenvoudiger is. hierdoor zijn er minder materialen nodig en kan dit veel geld besparen. Ook is een plat dak gemakkelijk te isoleren waardoor het in de winter en zomer een fijne temperatuur heeft. Een ander voordeel is dat de schade na een storm vaak nihil is. De kans op stormschade is kleiner bij een plat dak dan bij een dak met dakpannen.

De gevelbekleding van de aanbouw is vervaardigd uit Western Red Cedar. Dit is een duurzaam houtsoort en lichtgewichtig. Hierdoor het is gemakkelijk om met dit houtsoort te werken en te monteren. Ook heeft het een prachtige kleur. De kleuren kunnen variëren tussen lichtgeel, roodbruin en chocoladebruin.

De kozijnen is voorzien van Hardhout. dit is een zeer sterk houtsoort doordat het erg compact is. Hardhout is bestemd tegen alle weersomstandigheden. Ook is het erg duurzaam. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD