Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Recreatiewoning kopen te Ommen

In samenwerking met de Interkoop Properties b.v. kan Goed Verblijven een volledige recreatiewoning bouwen inclusief bouwgrond. Door deze samenwerking kunnen wij u als klant goed informeren over de mogelijkheden die er zijn om uw recreatiewoning te realiseren op bungalowpark ’t Giethemseveld.

De recreatiewoning kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Het grootste voordeel aan dit recreatiepark is dat er veel keuze vrijheid is in architectuur en materiaalkeuze. Binnen de bosrijke omgeving van het recreatiepark zal een landelijke recreatiewoning volledig tot zijn recht komen. 

De recreatiewoning die wij voor u realiseren kan op verschillende manieren worden opgeleverd. De recreatiewoning kan volledig sleutelklaar worden opgeleverd, hierdoor hoeft u er zelfs niets meer aan te doen. Het afwerkingsniveau wordt bepaald aan de hand van uw wensen, zo kan er ook voor gekozen worden dat de recreatiewoning volledig van de binnenzijde wordt afgewerkt of dat u een gedeelte zelf voor uw rekening neemt. 

Locatie

Bij aanschaf van een vakantiehuis moet u rekening houden met de volgende 3 punten, locatie, locatie en locatie. Goedverblijven kan u hier nu verder mee helpen, kiest u ook voor een van de kavels aan de voet van de Lemelerberg. Kijk snel verder en lees meer over deze prachtige locatie.

Park

Aan de voet van de Lemelerberg ligt het bungalowpark dat zeer aantrekkelijk is omgeven door uitgestrekte bossen. "Natuur, rust en privacy" zijn de kenmerken van dit park. Het park is omringd door mooie natuurgebieden, zoals zandverstuiving ’De Sahara’, vennetjes en prachtige heidevelden op de Archemer- en Lemelerberg. In de uitbreiding zal een open klein heideterreintje worden gecreëerd. Dit gebiedje wordt afgezet met een laag hekje en de aanwezige paden in het gebied worden verbeterd zodat het terrein voor iedereen toegankelijk is.

Het bungalowpark heeft meerdere faciliteiten zoals een receptie met info-balie, verwarmd openlucht zwembad, tennisbaan, jeu de boulesbaan, speeltuin en speelveld, wasserette, fietsverhuur en warme broodjesservice. De afstand tot het gezellige, toeristische stadje Ommen is zo’n 6 km. Er zijn vele schitterende wandel- en fietsroutes uitgezet die langs verschillende bezienswaardigheden leiden.

Filter page:
All
Recreatiewoningen
Recreatiepark Ommen