Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Poolhouse

Poolhouse prijzen

De prijzen van een poolhouse kunnen zeer variëren aan de hand van uw wensen. Kiest u voor cederen gevelbekleding, een overkapping of een douche. Al deze punten hebben veel invloed op de prijs van het poolhouse.

Naast uw wensen heeft ook de grondsoort een grote invloed op de prijs. Daarnaast is het van groot belang rekening te houden met het gebruik van het poolhouse.

Zelfbouw poolhouse

Poolhouse zelfbouw

De poolhouses die door Goed Verblijven worden gefabriceerd zijn gemakkelijk zelf op te bouwen. Het geheel zal bestaan uit complete wandelementen die aan elkaar moeten worden bevestigd. Daarnaast zult u in sommige gevallen de gevelbekleding zelf aan dienen te brengen.

Poolhouse kopen

In het geval u een poolhouse koopt, is het verstandig een aantal punten in uw achterhoofd te houden. Enkele van deze punten zijn de waterbestendigheid, duurzaamheid en afwerkingsniveau. Een poolhouse kan volledig casco maar ook volledige sleutelklaar kunnen worden opgeleverd.

Poolhouse Engelse stijl

De Engelse stijl poolhouses kenmerken zichzelf door het gebruik van eikenhout. Het gebruik van eikenhout geeft het geheel een geheel eigen uitstraling. Daarnaast is eikenhout zeer onderhoudsarm, waardoor het geheel vrij weinig aandacht vereist.

Daarnaast wordt de Engelse bouwstijl gekenmerkt door authentieke bouwmethoden zoals pen-gat verbindingen en houten shingels.

Inrichting poolhouse

De inrichting van het poolhouse geeft het geheel zijn volledige eigen functie. De functie van een poolhouse kan veel van elkaar verschillen. U kunt het poolhouse gebruiken als 'relax' ruimte, daarnaast is het gebruik als onkleed ruimte een veel gehoorde toepassing.

Inrichting poolhouse