Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Kapschuur De Hoeve XL

De kapschuur De Hoeve XL is uitgerust met robuuste staanders en zwart behandelde potdeksel wandbekleding. Fundatie, dakbedekking en hemelwaterafvoer is exclusief.


Afmetingen:
Breedte: ca. 12.17 m.
Diepte: ca. 4.40 m.
Nokhoogte: 3.75 m.
Dakbedekking: exclusief
Fundatie: exclusief
Montage: exclusief

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 14.775,00

Product beschrijving

Details

De kapschuur heeft een prachtige uitstraling, door gebruik van duurzame materialen. Goed Verblijven heeft een strenge selectie wat betreft materiaalgebruik. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam product. Duurzame materialen vergen minimaal onderhoud. Tevens is het een voordeel dat het milieu door de toepassing van hout minder belast wordt dan bij traditionele materialen.

Gevelbekleding

Door persoonlijk advies op locatie kan Goed Verblijven een ideaalplaatje uitwerken welke correspondeert met de huidige situatie en uw achtertuin/uitzicht optimaal benut wordt. Alle materialen kunnen toegepast worden in het bouwwerk. De wensen/situatie en budget zijn meestal bepalend in de keuze. De gevelbekleding wordt hoofdzakelijk uitgevoerd met douglas. Douglas is ook een mooie houtsoort welke veelal toegepast wordt als gevelbekleding. Douglas is wat grover in zijn lijnstructuur wat een mooi lijnenspel kan geven. Douglashout wordt op ten duur steeds harder. Het hout kan ook onbehandeld toegepast worden wat dan vergrijsd naar grijs/zwart. Door de grove belijnen ontstaat er een onregelmatige vergrijzing. De balklaag en dakplanken zijn ook vaak in Douglas uitgevoerd i.v.m. de duurzaamheid.

Ramen en deuren

De ramen en deuren van Goed verblijven bestaan hoofdzakelijk uit hardhout of kunststof. Hardhout: Dark Red Meranti wordt gegrond in de gewenste RAL kleur. Naast hardhout en kunststof is ook aluminium en staal mogelijk. Ook bestaat er de mogelijkheid voor kunststof kozijnen in diverste kleuren en profielen.

Dak

De daken van de bouwwerken worden meestal voorzien van een balklaag met daarop plaatmateriaal of vellingdelen. Bij een zadeldak zijn de mogelijkheden: dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen welke de uitstraling hebben van zinkplaten wat het geheel een moderne uitstraling geeft, dakleer/shingels of golfplaten. Bij een platdak wordt er gewerkt met EPDM folie of dakleer.

Fundatie

De fundatie is exclusief, dit houdt in dat u deze binnen eigen beheer dient te realiseren. Uiteraard kan Goed Verblijven dit ook voor u verzorgen tegen een meerprijs.

 

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat N/B
Dieptemaat N/B
Wandhoogte N/B
Nokhoogte N/B
Wandbekleding N/B
Dakvorm N/B
Dakbedekking N/B
Dakisolatie N/B
Materiaal ramen en deuren N/B

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kapschuur De Hoeve XL

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.