Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Houten mantelzorgwoning Goes

Een typische Zeeuwse mantelzorgwoning met het kleuren contrast zwart, wit en rood. Wanden zijn voorzien van zwarte potdekselplanken gewaxed. Betekend hoge duurzaamheid.


De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

Terug naar productoverzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 64.765,00

Product beschrijving

Details

Zwarte Zeeuwse mantelzorgwoning Goes. Door potdeksel van Lariks en rode dakpannen een ideale combinatie. De witte omlijsting en ramen geven nadruk op de gevelopeningen.

De wanden bestaan uit (van binnen naar buiten)
- Gipsplaat afwerking, vellinghout.
- Regel t.b.v. leidingen voor elektra etc.
- OSB plaatmateriaal
- Dampremmende folie
- Regelwerk met daartussen isolatiemateriaal
- Dampopen folie
- Afstandslat/tengel
- Gevelbekleding

Qua gevelbekleding, wandafwerking en wandopbouw zijn er een veel mogelijkheden. Neem contact op met Goed Verblijven om u het juiste en persoonlijke advies te geven.

Het dak bestaat uit een houten balklaag met daarop vellinghout. Op het vellinghout is isolatiemateriaal aangebracht met daarop dakpannen.

De mantelzorgwoning/chalets van Goed Verblijven kenmerken zich door de duurzaamheid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen welke nauwkeurig worden uitgezocht. Door jaren ervaring kan Goed Verblijven u de juiste materialen adviseren.

De mantelzorgwoning zijn ook zeer geïsoleerd waardoor u er ook in de winter goed kunt verblijven.

Wanneer u wenst kunnen wij de recreatiewoningen sleutelklaar opleveren inclusief de complete technische installatie, keuken en badkamer met sanitair.

Maatvoering mantelzorgwoning Goes
Chalet: 700 x 600 cm.
Goothoogte: 250 cm.
Nokhoogte: 500 cm.

Goed Verblijven maakt alles op maat. Dit is een impressie van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij deze mantelzorgwoning, chalet volledig naar uw wens samenstellen. Neem vrijblijvend met ons contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Extra informatie

Extra informatie

Breedtemaat 700 cm
Dieptemaat 600 cm
Wandhoogte 250 cm
Nokhoogte 550 cm
Wandbekleding - Gipsplaat afwerking, vellinghout. - Regel t.b.v. leidingen voor elektra etc. - OSB plaatmateriaal - Dampremmende folie - Regelwerk met daartussen isolatiemateriaal - Dampopen folie - Afstandslat/tengel - Gevelbekleding
Dakvorm Zadeldak
Dakbedekking Dakpannen
Dakisolatie Nee
Materiaal ramen en deuren Hardhout

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Houten mantelzorgwoning Goes

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.