Woning Hierden

Vanaf € 150.795

Tegenwoordig zien we veel mensen die graag een woning in het bos willen. Dat is de bewoners van deze prachtige woning gelukt. De woning is gemaakt van duurzame materialen om de ecologische voetafdruk in het bos zo klein mogelijk te houden.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1110
Dieptemaat: 895
Wandhoogte: 260
Nokhoogte: 300
Wandbekleding: Ceder
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: Dakleer of EPDM folie
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Model
Heerlijk thuiskomen in het bos, dat was de wens van de eigenaren van deze prachtige woning. In het Veluwse Hierden mochten wij dit prachtige boshuis realiseren. De woning gaat helemaal op in de natuur door gebruik te maken van donkere kleuren. In deze woning zitten veel ramen, zodat buiten en binnen echt samensmelten. Vanuit elke hoek is er iets anders te zien. Het smaakvolle interieur past helemaal in de omgeving. Door gebruik te maken voor duurzame materialen en voorzieningen kan er lang genoten worden van dit heerlijke boshuis. Door het hout niet te behandelen zal het met de omgeving mee vergrijzen.

Fundering
De fundatie van een bouwwerk is uiterst belangrijk aangezien dit de basis betreft. Wanneer er op staal gefundeerd kan worden wordt er veelal een betonvloer (wel of niet geïsoleerd) met kantplank/vorstrand toegepast. Dit betreft de meest duurzame fundatie. Aan de hand van de locatie kunnen wij wel advies geven m.b.t. type fundatie.

Wandopbouw
De wandbekleding is vervaardigd uit cederhout. De duurzaamheidsklasse 1 en het uitermate strakke lijnenspel komt mooi tot uiting in onze bouwwerken. Door de toepassing Clear and Better (noestvrij) komt het hout mooi uit in onze ontwerpen. Het houtsoort hoeft niet behandeld te worden en zal op ten duur zilvergrijs verkleuren.

Dak
Het platte dak bestaat uit EPDM dakbedekking.

Ramen en deuren
De kozijnen zijn van hardhout.

Technische installatie
Goed Verblijven kan ook de installatiewerkzaamheden verrichten, de kosten en werkwijze is zeer afhankelijk van het type installatie dat er gekozen wordt.

Maatwerk
Aangezien alles wat wij maken maatwerk is kunnen we uw woning volledig bouwen conform uw wensen, met enkele aanpassingen kunnen we het volledige ontwerp veranderen waardoor uw wensen helemaal in vervulling gaan!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.