Woning Oldebroek

Vanaf € 175.000

Wat een heerlijk ruime woning tussen de weilanden. Hier kunnen de eigenaren genieten van het vrije uitzicht en de ruimte in deze woning. Door de vele doorkijkjes is er overal in huis wel iets anders te zien.

Product beschrijving

Breedtemaat: 550 cm
Dieptemaat: 1400 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: Thermowood
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Vlakke dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Model
In het Veluwse Oldebroek, tussen de weilanden, mochten wij deze ruime woning realiseren. De woning is van alle gemakken voorzien! Het L-vormige ontwerp zorgt ervoor dat er veel ruimte is gecreëerd, volledig naar de wens van de bewoners. De zwarte vlakke gevelbekleding vormt een mooi geheel met de zwarte Thermowood gevelbekleding. In de groene omgeving springt de woning er heel erg mooi uit. Vanuit de woonkamer zijn er verschillende doorkijkjes gecreëerd, zodat de bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. De zwarte keuken past perfect bij alle zwarte details in de woning. Vanuit de woonkamer kijkt men op de vide. De slaapkamer bevindt zich op de begane grond en is verbonden met de de badkamer. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig.

Fundering
De fundatie bestaat uit bewapening met een betonvloer van 200mm dik. De betonvloer is niet meegerekend in de genoemde prijs.

Wandopbouw
De buitenwanden zijn voorzien van duurzame gevelbekleding namelijk, zwart Thermowood.
De wanden zijn aan de binnenzijde voorzien van vuren stijl- en regelwerk.

Dak
Het geïsoleerde dak is voorzien van platte dakpannen.

Ramen en deuren
De kozijnen zijn van kunststof gemaakt.

Hemelwaterafvoer
De woning is voorzien van zinken goten en afvoerpijpen.

Technische installatie
Goed Verblijven kan ook de installatiewerkzaamheden verrichten, de kosten en werkwijze is zeer afhankelijk van het type installatie dat er gekozen wordt. Bij deze woning heeft Goed Verblijven het volgende installatiewerk geleverd: het gehele rioolstelsel, waterinstallatie met een warmtepomp, installatie van het sanitair, verwarmingsinstallatie, elektra installatie en zonnepanelen. De installatiewerkzaamheden zijn niet inbegrepen in de prijs.

Maatwerk
Aangezien alles wat wij maken maatwerk is kunnen we uw woning volledig bouwen conform uw wensen, met enkele aanpassingen kunnen we het volledige ontwerp veranderen waardoor uw wensen helemaal in vervulling gaan!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.