Recreatiewoning Oostkapelle

Vanaf € 82.900

De recreatiewoning in Oostkapelle is een volwaardige woning, die zowel binnen als buiten een lust voor het oog is. De mooie robuuste stijl van buiten is ook op het interieur toegepast, zodat het één geheel is geworden.

Product beschrijving

Breedtemaat: 500 cm
Dieptemaat: 800 cm
Wandhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 600 cm
Wandbekleding: ModiWood
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Model
In het duingebied van Zeeland, in het prachtige dorpje Oostkapelle heeft Goed Verblijven deze recreatiewoning gebouwd. Voorzien van alle benodigde voorzieningen is het een heerlijk plekje geworden om te rusten van uw arbeid. Of om juist de drukke stad te ontvluchten om in de zoele zeelucht uw werkzaamheden te verrichten.
De woning is gebouwd van zeer duurzame materialen waardoor het bouwwerk jaren dienst kan doen. De kozijnen zijn voorzien van roden wat de woning een sfeervol uiterlijk geeft.
De indeling is volledig tot stand gekomen aan de hand van de wensen. Ook op de bovenverdieping is genoeg ruimte om een slaapkamer te realiseren. Een prachtig resultaat!

Fundering
Recreatiewoning komt op bestaande waterpas betonvloer.
Hardhouten fundering bestaande uit een hardhouten ringbalk bevestigd aan waterpas
betonvloer.

Wanden
– Houtbouw dubbelwandig, d.w.z. geïmpregneerde houtenstaanders (SLS) 38 x 138 mm., aan de binnenzijde bekleed met OSB 18 mm.
– Buitenzijde bekleed met, ModiWood Colour rabatdelen, bevestigd met RVS bolkopnagels. Tegen de OSB van de wanden en topgevels worden vurenhouten regels geschroefd van 44
mm. h.o.h. 300 mm. (verticaal).
– Tussenwanden, uitgevoerd met houten staanders (SLS), 38 x 89 mm., aan 1 zijden bekleed met multiplex 9 mm. Tussenwanden voorzien van ROCKWOOL Rockfit 75 mm.
– Wandisolatie d.m.v. Pir Alu 100 mm. Rc 4.5
– Dampdoorlatende folie achter de rabatdelen.
– Dampdichte folie achter de OSB.

Dak
– Zadeldak 48° (pannenmaat) met daarop 159 mm dikke Unilin Unisuper 0303 SW PIR isolerende dakelementen met een isolatiewaarde (Rc) van 6.0 m²K/W.
– In het dak is opgenomen 1 x hardhouten dakkapel, ca. 2500 x 1300 mm, voorzien van 3 draairamen, incl. hardhouten glaslatten, voorzien van hang- en sluitwerk.
– Dakkapel voorzien van een Platdak constructie:
– Vurenhouten balklaag 610 mm hoh met daarop een 18 mm OSB-dakbeschot voorzien van een bitumineuze dakbedekking.
– Randafwerking: Dakrand afgewerkt met een WBP-boeiboord met neuslijst en een zinken kraaltrim. Dakoverstek ca. 150 mm aan 3 zijden.
– 2x Keylite tuimel – dakraam, wit afgelakt, afm. 780 x 1180 mm incl. gootstuk, en verduisteringsgordijn.
– Overstek (pannenmaat) afgewerkt met gevelpannen aan beide topgevels.
– Luifel langsgevel, afm. 800 x 175 cm, voorzien van een lessenaarsdak met een visbekdelen dakbeschot en OVH pannen.
– Door opdrachtgever te leveren: 4 stuks poeren en 4 stuks eiken palen, ca. 145 x 145 mm en een eiken ligger t.b.v. de luifel.
– Verlaagde zolder 40 m² (onderkant zolder op 245 cm) ; balken 610 mm h.o.h. met daarop 18 mm OSBbeplating.
– Vurenhouten open trap met onder- en bovenkwart, incl. trapleuning en balustrade.
– 2 x Topgevel aan de binnenzijde bekleed met OSB 18 mm, incl. topgevelisolatie d.m.v. Pir Alu 100 mm.
– OVH keramische dakpannen, kleur; n.o.t.k. Dakpannen bevestigd met panhaken (gedeeltelijk).

HWA
Zinken mastgoot, incl. zinken afvoerpijp(en), tot aan maaiveldhoogte, aan 2 zijden.

Kozijnen
– 2x Hardhouten raamkozijn, ca. 800 x 1150 mm, met draai-kiepraam, incl. hardhouten glaslatten, geplaast in de topgevels (roeden 4-ruits).
– 2x Hardhouten raamkozijn, ca. 1100 x 1600 mm, met uitzetraam, incl. hardhouten glaslatten, voorzien van hang- en sluitwerk (4-ruits).
– Hardhouten raamkozijn, ca. 1600 x 1150 mm, met draai-kiepraam, incl. hardhouten glaslatten, voorzien van hang- en sluitwerk (roeden 8-ruits).
– Hardhouten raamkozijn, ca. 1600 x 600 mm, voorzien van 2 vaste delen en 1 uitzetraam, incl. hardhouten glaslatten, voorzien van hang- en sluitwerk.
– Raamkozijn(en) 2 x fabrieksmatig rondom in de grondverf gespoten, standaard kleur gebroken wit (RAL 1013), droge laagdikte ca. 100mu.
– Raamkozijn(en) voorzien van isolatieglas met kruisroeden tussen het glas, kleur: wit Ral 9010. Uitzetraam(en) voorzien van raamuitzetter, type Axaflex, max. opening 16 cm.
Goed Verblijven BV. Pagina 5 van 19
– Hardhouten deur, ca. 930 x 2115 mm, met glasopening, borstwering 790 mm, incl. hardhouten glaslatten, in een hardhouten kozijn en voorzien van hang- en sluitwerk, incl. cilinderslot (roeden 4-ruits).
– Stel hardhouten tuindeuren, ca. 1760 x 2115 mm, met glasopening, borstwering 270 mm, in een hardhouten kozijn, met aan beide zijden een hardhouten zijlicht 900 x 2222 mm.
– Deuren voorzien van hang- en sluitwerk (roeden 6-ruits).
– 6 x Boarddeur (binnendeur), ca. 880 x 2115 mm, in kozijn voorzien van hang- en sluitwerk.
– Deur(en) 2 x fabrieksmatig rondom in de grondverf gespoten, standaard kleur gebroken wit (RAL 1013), droge laagdikte ca. 100mu.
– Deur(en) voorzien van isolatieglas met kruisroeden tussen het glas, kleur: wit Ral 9010.
– Deur(en) voorzien van Nemef dag-en nachtslot (1269) en sluitplaat, met euro- profielcilinder, incl. Ami kortschilden en Ami deurkrukset afgehangen aan 3 stuks veiligheidsscharnieren per deur.

Dakgoot
Zinken mastgoot, voorzien van zinken hemelwaterafvoer 80mm tot boven het maaiveld.

Technische installatie
Bij een recreatiewoning van deze omvang is het van groot belang dat er een goede, degelijke installatie aangebracht wordt. Daarom is deze recreatiewoning voorzien van vloerverwarming welke aangedreven wordt door een gasgestookte rendementsketel. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om een warmtepomp toe te passen in de recreatiewoningen.
Verder is de woning uitgerust met een riant aantal stopcontacten, lichtenpunten en schakelaars. Alle gericht op comfort!

Maatwerk
Deze woning is volledig op maat gemaakt aan de hand van de wensen van de klant. Geen idee is hierin te gek of onmogelijk. Wij zoeken samen met u naar de mogelijkheden! Veel situaties vragen om een specifiek ontwerp, dit kan te maken hebben met de beschikbare ruimte of eisen van de gemeente. Wij maken hiervoor graag een ontwerp.
Deze woning is uitgevoerd als recreatiewoning, door enkele eenvoudige aanpassingen is kunnen we hier makkelijk een mantelzorgwoning, poolhouse of gastenverblijf van maken. Alles is mogelijk!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.